Putyin egymaga döntötte el hogy megtámadja Ukrajnát vagy közös döntése volt az Orosz vezetésnek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 11:34
2/11 anonim válasza:
Valószínűleg közös. Annyira hogy amerika már évekkel ezelőtt eldöntötte hogy háború lesz.
4/11 anonim válasza:
Amerikai pénzen lett az előző ukrán kormány leváltva, egy amerikai bábkormányra, utána meg szándékosan provokálták az oroszokat.
De ha érdekel a valóság nemcsak a nyugati propaganda, olvass, vissza milyen intézkedések, erőmozgások stb stb történtek a nagyvilágban, meg fogsz lepődni.
Bár jobb lett volna eddig figyelni mik történnek folyamatában átláthatóbb mint utólag.
5/11 anonim válasza:
Már bocsi de 2014ben az oroszok avatkoztak közbe az ukrán belügyekbe amikor Viktor Jankovics alá akarta írni a gazdasági társulást az EU-val
6/11 anonim válasza:
Értem, tehát bármit is írnék már a nyugat pártját fogod fogni, hát sajnálom.
Látszik a nyugati agymosás működik.
7/11 anonim válasza:
Egyből a személyeskedés ? Mondjuk mit is vártam .... Ha más nincsen akkor jön az agymosott szöveg
8/11 anonim válasza:
Nemvolt benne semmi személyeskedés, tényt állapítottam meg.
9/11 anonim válasza:
Agymosottnak neveztél amivel a személyemre utaltál, hogy én egy agymosott barom vagyok tehát ez személyeskedés
10/11 anonim válasza:
Ó akkor vedd annak, bár nem barmoztalak le, azt te tetted saját magad ellen, de nyugodtan csapd hozzá azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!