A valódi ukrán menekültek között muszlim és afrikai migránsok is beszivárognak az országba. Ez ellen miért nem teszünk semmit?
Figyelt kérdés
Kihasználják mások valódi nyomorát, hogy bejuthassanak Európába rajtunk keresztül. Miért nem fordítják vissza őket?2022. márc. 2. 10:45
11/21 anonim válasza:
#10 miért inkább jöjjön ide gyerekeket erőszakolni? Meg elvenni a munkát. Soros meg örülhetne mi? Azt már nem.
12/21 anonim válasza:
@11 Persze, a jelenleg Magyarországon élő nigériai, afgán, ugandai, meg ezer más helyről származó emberek is gyerekerőszakolással keresik a pénzüket, mindig utal Gyuribá. El is felejtettem.
13/21 anonim válasza:
#12 A feketéket a soros kormány gyártja a CIA val karöltve. Külön gyerekerőszakolásra és asszonyverésre lettek tervezve. A férfiaknak meg a nemét szeretnék megváltoztatni! Ezek tények!! Aki nem ért egyet az sorosbérenc!!!!!
14/21 anonim válasza:
7. Te meg nem csak 2015-ben, hanem előtte is hülye voltál. Ez a nagy helyzet. Nem minden a diploma, csakhogy tudd.
15/21 anonim válasza:
A szomszédaim muszlimok, nem erőszakolnak meg senkit és a torkomat se vágták el, általában mosolyogva előre köszönnek.
16/21 A kérdező kommentje:
15
Aha...igen, persze.
2022. máj. 19. 11:09
17/21 anonim válasza:
#16 Vizsgáltasd ki magad. Tudod kik utálnak mindenkit? A nácik.
18/21 anonim válasza:
Kérdező, én pl Józsefvárosban vidéki fiúcskaként voltam a népszínház utcában egy pakisztáni fodrásznál, ő se vágta el a torkom, csak a hajamat és jó olcsón megcsinálta.... ennyit erről...
19/21 A kérdező kommentje:
Ne hazudozzatok már ennyit.
2022. máj. 20. 09:28
20/21 anonim válasza:
Lucy ős ember volt első...akit Afrikában találtak, szóval ő lehetett a Bibliai éva... ergó te is onnan jöttél.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!