Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok errő?

Mit szóltok errő?

Figyelt kérdés

Újhelyi azt mondta hogy a Fidesz EU megszavazta Paks 2 leállítását Deutch tagadta és hazugnak nevezte. (Én az EU parlament oldalát leakartam csekkolni de nekem halvány volt ha megakartam nézni a planàris eredményét. Most Molnár is billentyűt ragadott és csatolta a jegyzőkönyvet, mit szólsz, hogy Paks2 leáll?

[link]

2022. márc. 2. 05:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
errőL*
2022. márc. 2. 05:52
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Inkább az lett volna a hír, ha Tompika kivételesen tudja hogy hol volt és mit csinált.
2022. márc. 2. 06:58
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
paks 2 -nek már az elindulása is hiba volt.
2022. márc. 2. 07:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Kérdező

Ez egy cikk amiben csak megismétlik azt az állítást amit a kormányzat már cáfolt.

Nincsen semmiféle "csatolt jegyzőkönyv".

a cikk végén sem azt írják le, hogy Paks 2 leállítását megszavazták, hanem hogy olyan nyilatkozatot szavaztak meg ami szorgalmazza az oroszok elleni szankciókat - így a Roszatommal való kapcsolat megszakítását. de ez is csak egy mondat, vélemény, hogy ez következne a megszavazott határozatból - amit nem látunk.

2022. márc. 2. 07:32
 5/12 A kérdező kommentje:
A jegyzőkönyv mikor lesz elérhető az EU oldalán?
2022. márc. 2. 07:42
 6/12 anonim ***** válasza:

#5 Hónapokkal később néha.

Miért írsz ki a kérdésedben állításként valamit ami nem is szerepel a linkeden?

2022. márc. 2. 08:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Mert Molnár azt mondta hogy ott a jegyzőkönyvben és valahol olvastam hogy elvileg csatolta, azért.

2022. márc. 2. 08:41
 8/12 A kérdező kommentje:

“ reagált a DK ügyvezető alelnöke és európai parlamenti delegációvezetője a fideszes politikus kijelentésére. Molnár Csaba egy Google Translate fordítást is mellékelt Facebook-bejegyzésében a jegyzőkönyvről, melyből világosan kiderül, hogy valóban igennel szavazott Deutsch Tamás Paks 2 leállítására és az orosz "kémbank" kitiltására. ”

Forrás: népszava

Kampis?

2022. márc. 2. 08:43
 9/12 A kérdező kommentje:
*kapis?
2022. márc. 2. 08:43
 10/12 anonim ***** válasza:

#8 Viszont te nem azt linkelted be, hanem egy teljesen más írást. El sem olvastad ezek szerint mert nem vetted észre, hogy nincs linkelve.

Ha kérdést írsz ki arról, hogy mellékelve van a jegyzőkönyv is bizonyítékként, akkor előbb vedd a fáradtságot és keresd meg magad ezt az írást ahol valóban ott van mellékletként! Onnantól mondhatod hogy ott van.

Addig éppen úgy csak állítasz valamit amit nem igazoltál, mint az a cikk is amit belinkeltél.

2022. márc. 2. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!