Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmész szavazni, illetve...

Elmész szavazni, illetve szavaztál már valaha is választáson?

Figyelt kérdés
Én még sohasem szavaztam, most sem fogok :)

2022. márc. 2. 00:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%

🍾a Fideszre.

🍊 bizony.

🧸 jó emberek.

🏅 hajrá.

👨‍👩‍👦‍👦 nagy segítség.

2022. márc. 2. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Megyek.
2022. márc. 2. 09:41
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Eddig is részt vettem minden szavazáson, ezután is részt fogok.
2022. márc. 2. 10:30
 14/19 anonim ***** válasza:
57%
Pedig most van a legnagyobb értelme szavazni. Aki kicsit is szeretne kormányváltást, annak nagyobb esélye nem lesz egy jó ideig mint most
2022. márc. 2. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

#14. - Szerintem bilibe lóg a kezed...

🛑 Kormányváltás ? MOST ? :D

👨‍👦 MINI-FERI-vel ? :D

✅ Én nem vagyok FIDESZES, de azt kétlem, hogy "most" más lenne XD

2022. márc. 2. 18:53
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

#3:

Komolyan vehető társaság, amelyiknek a vezetője azt mondja a tvben, hogy a magyarok nem szállítanak fegyvereket, és ezzel egy időben magyar repülők szállították a fegyvereket?

Akik megígérték a korábbi kormányok bűnöseinek megbüntetését, de semmit nem valósítottak meg belőle? Sőt, ismerősi alapon két és félszer nagyobb vagyont adtak Mészáros Lőrincnek, mint ami az angol királynőnek évszázadok gyarmatbitodalma után van?

Akiknek egy háborúval fenyegető helyzetben az a legfontosabb témájuk, hogy a szülők beleegyezése nélkül transzneművé neveljük a gyerekeket?

És akik nem tudnak maguk mellett érveket felhozni, csak környezetből kivágott szövegrészletekkel támadnak egy embert?

[link]

#6:

Én is sokáig úgy gondoltam, hogy értelmetlen elmenni szavazni, mert úgysem az én véleményem számít. De utána úgy döntöttem elmegyek, és erre a következő két okom van:

Nem megerőltető szavazni.

Az ellenzékre szavazok, és a bizonytalan hozzáállást csak ellenzékieknél láttam, a fidesz-szavazók mind biztosak voltak benne, hogy elmennek.

2022. márc. 2. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Csakis a MHM-ra. Nem kérek se a Fideszből, se a Moslékkoalícióból.
2022. ápr. 3. 01:08
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

2010 FIDESZ

2014 FIDESZ (de már nem szívesen)

2018 LMP

2022 Összefogás

2022. ápr. 3. 13:47
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

"és ezzel egy időben magyar repülők szállították a fegyvereket?"

Magyar gyártású NATO-géppel szállították HOLLANDIA fegyverszállítmányát Ukrajnába. Ezután megtiltották minden országnak, hogy Magyarországon keresztül szállítgasson fegyvereket Ukrajnába.

"Akiknek egy háborúval fenyegető helyzetben az a legfontosabb témájuk, hogy a szülők beleegyezése nélkül transzneművé neveljük a gyerekeket?"

Tőlünk nyugatabbra ez egy mindennapos probléma.

2022. ápr. 3. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!