Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Ugye Ukrán Orosz háború elég aggasztó jelenleg. 19 éves fiú vagyok és anyám ugye külföldön dolgozik Németországba és azt akarja, hogy én kimenjek még időben, hogy nehogy odáig jusson a helyzet, hogy magyarországon be kell vonulni sorkatonaságra és a frontra kell menni.(nem tudom egyébként mennyire fordulhat elő) Ezt én jelenleg abszurdnak tartom, de javítsatok ki, de ha a Nato tagjai vagyunk boztos szükség lenne erre, hogy akár képzetlen magyar fiatalokat is bevigyenek harcolni? most készülök felvételire, csomó téthelyzeten kell teljesítenem, de ha én szülő lennék nyilván lehet én is így gondolkodnék. Szóval mit gondoltok erről a helyzetről mit érdemes ilyenkor csinálni, mit gondoltok az egész haborúról és erről az én helyzetemről?2022. márc. 1. 21:31
11/16 A kérdező kommentje:
Nem tényleg anyámnak most az van bekattanva, hogy nehogy besorozzanak, mert ha akkor megyek el az orszagba, akkor az bun, de ha elobb amikor nincs ilyen akkor az ugy mar nem es ahh most ezzel mit csinaljak es tenyleg magyon komolyan gondolja.. nemntudom kit lehet ilyenkor hivni aki errol pontos tajekoztatast ad
2022. márc. 2. 06:28
12/16 anonim válasza:
Én nem tudok jót írni Neked, ha az én fiam lennél, én is ezt mondanám, mint Anyud. A szülő már csak ilyen (nekem lányom van, de már most mondom, legyen útlevele és valutája kisebb címletekben is.) Voltak már érdekes dolgok a történelemben.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom kit lehet ilyenkor kérdezni vagy hasonló? Valaki hivatali személyt, aki tájékoztatást ad erről?
2022. márc. 2. 14:04
14/16 A kérdező kommentje:
Pl felhívni a honvédséget, vagy hasonló?
2022. márc. 2. 14:05
15/16 anonim válasza:
Szerintem, ha van is tudakozója a honvédségnek, ilyen indokkal csak körberöhögnek majd. :D
Meg lehet, hogy nem is segítene, ha katonai szervek hívnák fel anyudat, lehet hogy méginkább erősítené benne a háború látképét.
16/16 A kérdező kommentje:
És erről lehet szerezni pontos információt? Vagy kitől lehet ilyenkor kérdezni?
2022. márc. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!