Miért van az, hogy a pedofilokat mindenki gonosznak gondolja, miközben ők genetikai betegek?
Egy skizofrén suedhet gyógyszert, bár tudom higy sokszor azt gondolja higy neki semmi baja ezért nem szedi és ott a baj.
A pedofil ember viszont tisztában van vele higy ő az. Ő tudja higy beteg. Szándékosan árt a gyerekeknek.
Gyógyszert kellene szedniük nekik is amikor felismerik hogy nem bírnak magukkal hogy ne is legyen vágyunk. Nem igaz hogy nincsenek vele tisztában hogy ezzel rosszat csinálnak. Ezért nem is lehet összehasonlítani a skizofréniával.
Ha pedig elköveti a blűnt annak ellenére higy tudja higy rosszat tesz akkor fizessen is érte
A klinikai, tehát születetten ilyen hajlamű embert én sem tartom önmagában gonosznak. Leginkább sajnálom, mert az ilyeneknek órási szenvedés és öngyűlölet jut osztályrészül, amennyiben morálisan egészséges emberek.
Akikről viszont hallani szoktunk és elborzadunk, nem klasszikus pedofilok, hanem pszichopaták. Ezen nem azért bántanak gyerekeket, mert szexuálisan kívánják őket, hanem mert hatalmat akarnak gyakorolni felettük, szenvedni látni őket, sötét, nagyon beteg késztetésíik vannak. Leginkább ezekkel találkozni a dark weben, őket gyermekmolesztálóknak hívjuk inkább.
Nagyon kényes téma ez, de én személy szerint minden pedofilt, aki meg akar gyógyulni államilag támogatnék és megóvnék attól, hogy társadalmi kirekesztés érje őket amellett, hogy megfigyelés alatt tartanám őket. A pszichopata gyermekmolesztálókat pedig továbbra is a legsúlyosabban büntetném.
Nem tudom miért képzeli azt mindenki, hogy a pedofilok mindíg bántják a gyerekeket, a legtöbb eset saját családon belüli, és a gyerek is kapható erre, mert kiváncsi. Sok olyan eset is van amikor a két szülő közösen nyomja a családi gruppent, és csak akkor kezd problémát okozni a gyereknek amikor serdülni kezd, és esetleg párkapcsolatra vágyna, de nem tud kialakítani, mert egy normálistól teljesen eltérő aberrált környezetben nőtt fel.
Hány olyan van aki felcsinálja a saját lányát / unokáját, és kb akkor bukik le...
Ott volt pl: a "matisz" nagypapa esete is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!