MZP már a háború elől menekülőket gyalázza?
2022. márc. 1. 16:09
1/9 anonim válasza:
Nem olvastam el a cikket, de miért számít gyalázásnak ha valaki fideszes szavazó? :)
2/9 A kérdező kommentje:
""Nem olvastam el a cikket,""
Hát igen! Itt a probléma - úgy mondasz véleményt, hogy még arra sem veszed a fáradságot hogy elolvas egy cikket.
Általában a balosok így szoktak véleményt megfogalmazni.
2022. márc. 1. 16:17
3/9 anonim válasza:
Én sem olvastam de azt mondta, hogy a kárpátaljáról menekülő magyarok oroszbarátok, ami erős túlzás, ráadásul provokálhatja az ukránokat.
4/9 anonim válasza:
#2: Nem fogalmaztam meg véleményt, csak feltettem egy kérdést.
Egyébként jobboldali vagyok.
5/9 anonim válasza:
Origós cikket normális ember nyilván nem olvas el.
6/9 A kérdező kommentje:
""Origós cikket normális ember nyilván nem olvas el.""
Nem mindegy neked ki írja meg a cikket?
A videót nézd meg.
Egyébbként a legnagyobb hazugságokat a balib médiában lehet olvasni.
2022. márc. 1. 16:30
7/9 anonim válasza:
Egyrészt Origó, szokásos minősíthetetlen, mélységesen szubjektív rettenet. Másrészt a Fidesz narratívájában gondolom mindenki menekült lesz, aki csak a Fideszre szavazni jön át Magyarországra, köszönhetően a szerintem legtöbbek által ismert törvénymódosításnak: [link]
8/9 anonim válasza:
"Az foglalkoztatja mennyi Fideszes szavazó van a menekülők között."
Szavazójogot adni olyanoknak, akiknek halvány lila közük sincs Magyarországhoz, na ez volt az undorító!
9/9 A kérdező kommentje:
8-
A véleményed az undorító! A baloldallal együtt.
2022. márc. 4. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!