Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország még most nem...

Magyarország még most nem érez sokat a dolgokból, de mi lesz az iskolázatlan, hátrányos helyzetű menekültekkel?

Figyelt kérdés

A mieinkkel is sok probléma van, beilleszkedés nem jöhet szóba részükről, szerintem nem túlzok ha azt mondom, jobban félek magyarország totális padlóra kerülésétől, amiatt hogy eleve csóró az ország, de az ide menekülteknek is nyomni kell a pénzt "okosabb" emberek szerint, viszont mi a dolgozó réteg fogja megszívni.

29F

2022. febr. 28. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd mennek árufeltöltőnek stb. Miért ne jöhetne szóba beilleszkedés? Szerintem Ukrajnából csak egy szétlőtt romhalmaz fog maradni, sokan nem térnek már oda vissza, Európa egyik legnagyobb népmozgásának leszünk szemtanúi.
2022. febr. 28. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
39%

A menekültnek segítségre van szüksége.

És ahogyan én hallottam, magyarország büszke és erős ország.

Épp ezt ne tudná megoldani, miközben ezermilliárdokat képes focira és hazugságra költeni?

Vagy azt mondod, ukránok küldik a büszke és te erős magyarországodat padlóra? :) Akik egy évtizede tömegével dolgoznak itt? :)

2022. febr. 28. 20:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Romákról írok hahó, mikor akart a többsége dolgozni? Ha néztél adásokat láthattad hogy 20 év alatti csaj már egy gyerekesként tengődik.

2022. febr. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!