Miért mondják egyesek, hogy kétpólusú választás lesz, amikor már fix, hogy minimum 7 opció közül válaszhatunk a szavazólapon?
Figyelt kérdés
#szavazs
2022. febr. 28. 19:18
11/12 anonim válasza:
10, gondolom a jogszabály előírja, hogy helyt kell adni jogorvoslatnak, még akkor is, ha esélytelen kihozni belőle bármit:D
12/12 anonim válasza:
» a jogszabály előírja, hogy helyt kell adni jogorvoslatnak, még akkor is, ha esélytelen kihozni belőle bármit
Igen, tudom. A jogszabályhelyet is ismerem. Nem is a Választási Bizottság jogszabály alkalmazásával van problémám, hanem hogy egy párt ilyen esetben pártlistát ad be. És azért is hümmögtem, hogy valaki kérdésben, rá sem nézve a nyilvántartásra, ír „fix” számot.(Az elbírálás szövegét és dátumát csak azért írtam le, mert csak idő kérdése, hogy hatályossá váljon az elutasítás; biztos, hogy nem lesz 7 sorszám a pártlistás szavazólapon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!