Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP elméje megbomlott?

MZP elméje megbomlott?

Figyelt kérdés

Most hallottam:

Márki Zay Péter azt állítja Orbán Viktor egyszemélyben felelős az ukrán orosz háború miatt.

Eddig is voltak kétségeim de most már biztos hogy a pali megbolondult.

Lehet holnap bejelenti Orbán ölte meg Kennedyt….

2022. febr. 28. 17:47
A kérdező szavazást indított:
MZP megbolondult a választási kampányt nem bírta.
MZP eddig is tébolyult volt csak most kiderült.
MZP nem bolond csak gonosz és veszélyes.
18 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
21%
Én úgy látom, hogy elengedte ezt a dolgot. Nem akarja megnyerni a választást. Ezért mond egyre nagyobb ökörségeket, hogy elriasszon mindenkit.
2022. febr. 28. 17:50
 2/22 anonim ***** válasza:
63%

MZP még ilyen időben is kampány fogást akar találni viktoron...

Nem volt eddig különösebb bajom vele, nem támogattam, de nem is utáltam.

Lassan oda érünk hogy utálom

2022. febr. 28. 17:50
 3/22 anonim ***** válasza:
26%

Azért hogy tényszerűek legyünk kedves kérdező, kérlek vess egy pillantást a beteglelkű orbán szájnyalogatós fotóira. Tarditív diszkinézia a betegségtünet neve, és arról szól, hogy az illető skizofrén egyén elméje megbomlott.

Szóval fideszes talpnyalóként eztnem vetted észre, fideszcsicskaként téged az zavar, ha Márki Zay úr nevén nevezi azt az orosz ügynököt, aki folyamatosan blokkolta Ukrajna Nato csatlakozását.

És ráadásul a tisztességről sem tanultál, és egy egyszerű mondatot sem voltál képes ennek fényében értelmezni.

Értelek.

Szaladj a fideszlkrumplidért.

2022. febr. 28. 17:54
 4/22 anonim ***** válasza:
22%
Tök jó hogy ennyi pszichiáter szakorvos szaladgál a fidesztálibok között, és mind MZP-t akarja diagnosztizálni.
2022. febr. 28. 17:55
 5/22 anonim ***** válasza:
33%

Miért? Van olyan normálisan gondolkozó ember aki szerint ez az ember nem tébolyult, eddig is összevissza beszélt mindent.

Eddig nálam a csúcs a Trianon és Michael Jackson "összemosása" volt -ja és ha eddig nem tudtátok volna fehér nő volt. MZP-től mindenki megtudhatta.

2022. febr. 28. 17:56
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Nektek mindenki fideszes, aki nem huny szemet MZP baromságai felett? És még ti neveztek másokat fanatikusoknak.
2022. febr. 28. 17:57
 7/22 anonim ***** válasza:
38%
Most hallottam, hogy megint hazudsz.
2022. febr. 28. 18:01
 8/22 A kérdező kommentje:

Lebutáztál, Fidesz bérencnek és talpnyalónak neveztél. És te beszélsz tisztességről.

Remek egy ember lehetsz te.

Az, hogy bele láttok valamit egy ember gesztusaiba elég erős.

Az meg hogy valaki kimondja hogy ukrán orosz háború kitörése egy ember bűne aki ráadásul se nem ukrán se nem orosz és nem is irányítja se az EU-t se az orosz hadsereget elég erős paranoid téveszmék kivetítése.

Ajánlom keress fel egy orvost.

2022. febr. 28. 18:02
 9/22 anonim ***** válasza:
63%

A szokásos MZP-t védő taktika. Buta vagy és nem tudod értelmezni amit MZP mond. Egyszerűen mást már nem tudnak kitalálni annyira gáz a pasi.

2022. febr. 28. 18:08
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

Hypno, nincs mit szépíteni, tényleg mondta.

7:45-től hallgasd.

https://www.youtube.com/watch?v=pLGIF9wheuk

2022. febr. 28. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!