Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én csak egyetlen dologra...

Én csak egyetlen dologra lennék kíváncsi de nagyon. Milyen paktumot kötött Putyinnal Orbán, mert azt látom egyre nehezebb a lavírozás az EU a NATO és kebelbarátja között.?

Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 06:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem Orbi most jött rá, hogy ennek a f@sznak a bábja volt csak és semmilyen jövője nincs ennek a kapcsolatnak! Qvára látszik rajta a WTF szitu, nem csak a háború miatt, hanem az eddig felépitett politikája miatt. Minden ugrott!

Bár sosem fog, de szerintem most lenne itt az ideje lemondani és eltűnni a politikából!

2022. febr. 28. 06:31
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Orbán hintapolitikát csinált, kijátszani akarta a két felet egymás ellen a saját érdekében, de eljött az a pont, amikor már oldalt kell választani, most már nem lehet ingadozni, amikor kenyértörésre kerül a sor, és ezzel hirtelen teljesen zsákutcás lett a politikája.
2022. febr. 28. 07:01
 3/13 anonim ***** válasza:
41%

putyinnak orbán a trójai falova,

nyugatnak meg az olcsó munkaerővel működő összeszerelő üzeme.

idő kérdése és mindkettő ugrik

2022. febr. 28. 07:05
 4/13 mindentudó99 ***** válasza:
79%
Milyen lavírozás? Egyertelműen az Eu-val szavaz mindenben most.
2022. febr. 28. 07:14
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Semmilyen lavírozás nincs. Nyilván próbált korábban Oroszországgal is pozitív viszonyt ápolni, mégis miért ne próbált volna? De most elég egyértelműen a nyugat mellett foglal állást.
2022. febr. 28. 07:26
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
Lehet megegyezett vele ebben-abban, csak mellé ment a dolog. Vagy rosszul lett Viktorta felé lefordítva a dolog.
2022. febr. 28. 07:26
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Ezért kellett volna kbacottul függetlennek maradni, nem mindenhova dörgölőzni, ne, edd meg vitya amit főztél.
2022. febr. 28. 07:46
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Függetlennek? Bmeg! Minden erővel az EUra és a NATOra kellet volna koncentrálni és nem annak a bomlasztására Putyin kedvéért! Ki a fsz véd meg ettől a baromtól?!
2022. febr. 28. 07:50
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

"Ki a fsz véd meg ettől a baromtól?!"

majd az usa.

úgy mint 56-ban.

2022. febr. 28. 07:52
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
9-es, 56-ban, komolyan? helyes, akkor döljünk hátra és várjuk, hogy hozzánk is elhozza a békéjét, amikor önként átadjuk neki a kulcsokat a határon!
2022. febr. 28. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!