Melyik fél győzelmének örülnétek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 20:43
11/16 anonim válasza:
Hűha... Úgy látom sok ember jelölte be azt, hogy Oroszország győzelmének örülne. Most tényleg vagy ennyire sok buta ember van itt, vagy egy hülyegyerek csinál magának 4-5 fiókot és szándékosan hergel... De szerintem inkább utóbbi, ennyi hülye nem lehet....
12/16 anonim válasza:
11# vagy csak szimplán nem csolatasu, mint pl. te és nem hisz el mindent amit a nyugat elé rak, mint pl. te.
13/16 anonim válasza:
Annak örülnék ha minél hamarabb békét kötnének és senki sem győzne.
14/16 anonim válasza:
10) nem.
Ismétlem,a nato veszélyezteti a térséget azzal hogy Oroszország felé terjeszkedik.te is tudod nagyon jól,a válaszodból kiderült.
15/16 anonim válasza:
14, persze, abban igazad van, hogy a NATO jelen van Európában, esetleg terjeszkedne is.
Viszont szerinted Putyin nem szeretné visszaállítani a régi Szovjetúnió területét? Azért írtam, hogy mindkettő hasonló, megalomániás.
10-es voltam.
16/16 A kérdező kommentje:
#13 Putyin csak akkor lesz hajlandó a békére, ha egy bábkormányt állíthat fel utána, tehát ebben az esetben ő győzne. Ha az oroszok lemondanának erről, akkor az ukránok győznének, tehát a kérdés továbbra is fennáll.
2022. febr. 27. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!