Ugye Orbán nem akar beleavatkozni az orosz-ukrán háborúba?
Figyelt kérdés
Mert akkor azt nagyon megszìvjuk.. Így is Németország fegyvereket küldött Ukrajnának, és szerintem ennek lesz böjtje.2022. febr. 27. 14:14
2/18 anonim válasza:
Orbán most azon izzad inkább, hogy a választás előtt hogyan tegyen úgy, mintha semmi köze nem lenne az oroszokhoz, hogy az aggressziójuk miatt ne a fideszt büntesse a nép.
Persze ez nehéz lesz, tekintve, hogy évek óta nyalja Putyin talpát.
3/18 anonim válasza:
Ez olyan mint mikor megcsíp egy szúnyog, egy darabig nézed, ahogy szívja a véred, majd odacsapsz egyet, azt fröccsen szanaszét a szúnyog meg vér is.
4/18 mindentudó99 válasza:
Szerintem érthetően elmondta hogy nem
5/18 anonim válasza:
Minden tisztességes ország segíti Ukrajnát. Pént, paripát és fegyvert küld nekik, hogy kitartsanak. Igen, jól olvastad, FEGYVERT.
És igen, azt gondolom, mi magyarok tisztességes nép vagyunk.
RRemélem MINDEN ESZKÖZZEL segíteni fogjuk az ukrán népet.
6/18 A kérdező kommentje:
Egyébként Putyin megfogja támadni Németországot is, amiért fegyvereket küld Ukrajnának?
2022. febr. 27. 14:19
8/18 A kérdező kommentje:
#5 hát én meg nem, mert akkor valszeg mi is kapni fogunk....
2022. febr. 27. 14:20
9/18 anonim válasza:
6: semmilyen NATO országot nem fog megtámadni, mert akkor a NATO ellentámadna, és velük nem akar újjat húzni
10/18 A kérdező kommentje:
Pedig azt mondta, hogy aki beavatkozik, az megjárja. Lehet csak a szája nagy..
2022. febr. 27. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!