Kik hadkötelesek Magyarországon egy háború esetén?
19 Súlyos gerincferdülésre gondoltam.Az ilyen emberek pont annyira alkalmatlanok katonának, mint lövésznek az, aki jóformán semmit nem lát.
És igen, ide akartam kilyukadni, hogy a mi országunkban nagyon hamar kétségbeesett lenne a helyzet, ha ilyesmire kerülne sor.:(
#22.
De a gyerek el sem bírja a puskát és hátra is esne még egy puska rúgásától is.
Kérdező ez sajnos nem igaz! Kina Vietnam ténylegesen használtak gyerekeket a világ háboru során!
Írd be hogy child military in the history (nem tok beilleszteni mert nincs elég helyem 😅)
28 értelek csak én törtenelmi tényekről beszéltem! Ezt jo lenne ha felfognád vagy pedig nyisd ki a töri könyvet!
Jobb esetben ugyan annyi tapasztalat van sőt a gyerekeket sajnos be lehet annyira folyasolni hogy kevésbé fognak félni! Egy gyerek meg ugyan annyi veszélyt fog jelenteni fegyverrel a kezében mint egy felnőtt! Amerikában nem egy 15 eves gyerek katona volt! Nyilván ez volt az USA célja csak nyíltan nem mondhatta ki!
15.
A kérdés nem a sorkatonaságról szól. Sőt, ne zavarjon, hogy ilyen már régóta nincs is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!