A fideszes szavazók miért hisznek a kormánypárti propagandának?
Vannak ezek a Facebook-os fideszes videók, amik megjelennek nekem, de annyira látszik rajtuk, hogy csak simán a lejáratásra mennek. Az előbb már kettőt elrejtettem, mert idegesít.
Hogy hihetetnek ezeknek a fideszesek? Annyira gáz.
Amúgy független vagyok, nem szavazok senkire, de a fideszes propaganda nagyon idegesítő. A végén elérik, hogy nem az ellenzéki politikusokra, hanem kifejezetten ELLENÜK szavazzak. 🤔😉
Én nem vagyok Fideszes, sőt, senki pártolója nem vagyok.Ennek tudatában olvasd a véleményem.
A Fideszes propagandát a Fideszesek többsége sem hiszi el a valóságban.Ők nem a propaganda miatt szavaznak a Fideszre.
Az is legyen kimondva, hogy ellenzéki oldalon is van sok olyan felháborító csontváz a szekrényben, ami a Fidesznél is megtalálható.Emellett, attól függetlenül hogy látom mekkora bajok vannak az országban úgy gondolom, hogy a jelenlegi ellenzék semmilyen formában nem válasz ezekre a problémákra, nem lennének képesek ezeket megoldani.Mondjuk ki, alkalmatlanok.
Meg lehet ezért vetni engem, de pont emiatt nem szavazok sem egyikre, sem másikra, mert egyik sem győz meg.
Jaja, független vagy.
Aki független, az látja, hogy mind a két oldal tolja izomból a propagandát.
Ti miért hisztek a liberális propagandáknak?
2015-ben akkora hazudozott,hogy a Duna jege befagyott."MIgránsok képzettebbek a magyaroknál""ország gazdagodásának kulcsa,ha nem hagyjuk tovább menni a migrókat"
És ezt ti mind be is szoptátok, mert papagájként ismételgettétek és ismételgetitek most is.
A politikai hirdetések 90%-a, ami szembe jön velem, fideszes, ráadásul ilyen rendkívül kellemetlen alakok mondják fel a szöveget, nem akarom ezeket nézni, és nem tudom, hogy lehet ezeknek hinni.
A fideszesek idegesítőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!