Ha háború lenne Magyarországon akkor kis faluba esetleg tanyára menekülve meg lehetne úszni vagy célszerűbb lenne külföldre menekülni?
12: az energiaital akkor hashajtó, ha sokat iszol belőle. A stressz, a félelem és a kimerültség, esetleg az alváshiány komoly kongitív torzulásokat okozhat, probléma/támadás esetén pedig jobb éber maradni, ezért kell az energiaital.
Igen, neked lehet hogy a ló az butaságnak tűnik, de nem olyan jó végiggyalogolni 50 km-t talpon.
#13:
Ha álmos vagyok az energiaitaltól ugyan úgy bealszok 5-10 perc alatt, mintha nem ittam volnam.
50 kilométerert miért nem olyan jó lesétálni? Alkalomadtán szokásom kb 50 kilométert lesétálni egy nap alatt a természetben, nem olyan vészes. (És ezt úgy mondom, hogy full puhánynak, nonstop gép előtt ülőnek tartanak az ismerőseim, rokonaim.)
16
Persze.Ha csak sétál az ember szép nyugodtan és közben néha megpihen falatozni,akkor nem annyira vészes az az 50 km.De egyhuzamban,talpon már keményebb.
Meg ha mondjuk elakar jutni egy távolabbi helyre,akkor több napon keresztül minden nap megtenni azt a távot már kicsit nehézkesebb.Én inkább biciklit választanék erre a feladatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!