Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is egy kissé deja vu...

Árokpart kérdése:

Másnak is egy kissé deja vu érzése van az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban mint két éve ilyenkor a COVID esetében?

Figyelt kérdés
Igazából arra gondolok, hogy a tegnapi és a tegnapelőtti nap eseményei kapcsán még olyan kommunikációk terjedtek, mintha ez a háború viszonylag nem fog sokáig tartani, van esély egy esetleges békekötésre is itt nálunk Budapesten. Ma meg már újra súlyos harcok vannak a Miniszterelnök úr nyiletkozatai sem tűnnek már annyira bíztatónak és mint kiderült Németország és Hollandia is küld gránátvetőket meg rakétaelhárítókat és sorolhatnám. Pont mint 2020 elején mikor először még Müller Cecília az operatív törzs ülésén kissé játékosan, szinte óvodásoknak illő kommunikációval beszélt a vírusról és azért csak mostanában kezd talán lecsengeni. Ugye nem fog erről az egész évről szólni az a háború, mert az már több lenne a soknál. Lassan már kezdem azt érezni, hogy Európába már nem is lesz soha olyan nyugis élet mint 2020 előtt. Még egy kis szünet sincsen a járvány és egy háború között? Miért nem tud most is úgy elülni ez a háború mint 2014-ben. Mi a véleményetek erről?
2022. febr. 26. 22:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2022. febr. 26. 22:41
 2/20 anonim ***** válasza:
47%
A covid hiszti lepkefing volt ehhez képest.
2022. febr. 26. 22:41
 3/20 anonim ***** válasza:
52%

Magyarországon ugyanolyan nyugis élet van, mint pár héttel ezelőtt, nem is tudom, miről beszélsz.

Legföljebb a menekültek jelentenek némi plusz költséget a költségvetésnek.

A covidról meg csak a nagyon naivak képzelhették, hogy ripsz-ropsz túl leszünk rajta. Attól még, hogy M.C. kommunikációját te játékosnak, óvodásnak érezted, ő sosem állította, hogy hamar és végleg túl leszünk rajta. Minden szakember azt hangsúlyozta, hogy a védőoltás lesz az igazi megoldás. És hogy valószínűleg sosem tűnik el teljesen, csak visszaszorul olyanná, mint a szokásos éves influenza-járványok.

2022. febr. 26. 22:43
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Meglátjuk, mi lesz, én minden esetre szívesen kivonulnék valahova emberektől távol, mert tele van a hócipőm, ma fizettem elő Youtube prémiumra mert egy tudományos ismeretterjesztő videót sem tudok a hülye kampányvideók nélkül megnézni. A covidot átvészeltem viszonylag nyugiban, a kutyámmal még több mozgásterem is volt (covid előtt került hozzám, szóval nem amiatt lett). Ez most más, tesóm hivatásos katona, rokonaim élnek a határhoz közel, igaz, az innenső oldalon, de azért ők most pont kapnak a menekültekből, nagymamám nemrég került idősek otthonába, a háza üresen áll, ki tudja, meddig, rokonok járnak ki oda karbantartani, de nincsenek ott állandóan.
2022. febr. 26. 22:44
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Nincs
2022. febr. 26. 22:46
 6/20 anonim ***** válasza:
29%
Pár száz tételes szállítmányok nem sokat érnek, és nem fogják megváltoztatni az alapvető helyzet. Ha Kijevet körbezárják, el se jut oda semmilyen szállítmány.
2022. febr. 26. 22:47
 7/20 anonim ***** válasza:
32%

Ez is hozzátartozik a Great Reset végrehajtásához..

A covid korlátozásokkal szándékosan meggyengítették a világgazdaságot, ezzel a háborúval pedig megadják neki a kegyelemdöfést..

2022. febr. 26. 22:57
 8/20 A kérdező kommentje:
Őszintén részeg vagy vagy mi a problémád áruld már el.
2022. febr. 26. 22:57
 9/20 A kérdező kommentje:
10-es Köszönöm szépen igen ilyesmire gondoltam , erre látod a 8-as 9-es nekem esett.
2022. febr. 26. 22:58
 10/20 anonim ***** válasza:
16%

Ugyanazt éled meg Te is, és én is, mint az elődeink a Délszláv idején, félsz, és nyilván felkészülsz arra is ha elfajulnak a dolgok, és besoroznak. Most még ez távolinak tűnik, de lélekben fel lehet ilyenekre készülni, ha már gazdaságilag nem tud az átlag ember.

'14ben többé-kevésbé úgy alakultak Moszkva elképzelései ahogy szerették volna, viszont most több kell.

Egy vírust háborúhoz hasonlítani meg butaság, ha kialakul egy mutáció, új törzs és nagyon agresszív akkor el is terjed, na ilyen a covid.

2022. febr. 26. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!