Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az oroszok mikorra...

Szerintetek az oroszok mikorra foglalhatják el Kijevet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Napokon belül.
2022. febr. 26. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem legkésőbb hétfő hajnalra.
2022. febr. 26. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Holnapra és akkor vége a háborúnak végre
2022. febr. 26. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok kérdés. Én azt gondolom hogy legalább egy hét. Ha Groznijból indulunk ki akkor elfog tartani ez egy ideig.

Egyenlőre nem nagyon jutottak még be a városba, akárhányszor megpróbálták komoly veszteségeket szenvedtek. Valószínűleg az ukránok nagyon felkészültek arra hogy megtartság a város, és a városi hadviselés a legnehezebb a mai modern korban. Valószínűleg szükség esetén az ukránok mindent megfognak tenni hogy megerősítsék a védelmüket ha erre van szükség. Az oroszoknak utcáról utcára kell majd elfoglalni a várost, különben nagyon kitettek lesznek az épületekből, fentről érkező támadáskkal szemben, aminek brutális következményei lehetnek. Kijev egy 2.8 milliós, hatalmas város; nagyon lassú lesz ha nem akarnak kivérezni az utcákon.

2022. febr. 26. 20:38
 5/11 A kérdező kommentje:
De most csecseneket is küldenek, nem
2022. febr. 26. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
ők se golyóállók :D lehet jó katonák; pont úgy mint a VDV elitalakulatai akiket lemészároltak a reptereken.
2022. febr. 26. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Megszorják Kijevet TAS-1esekkel és vége
2022. febr. 26. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy mostanában elég sokat olvastam erről a konfliktusról és az ukrán főnököm is kikérdeztem. És az elmondottak alapján, nagyon úgy tűnik, hogy ukrán atrocitásokbólsem volt hiány, ami ide vezetett. Szóval nem értem, miért mindenki egyedül Putyint hibáztatja.
2022. febr. 26. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:

7 -> óvatosan szórják mert rengeteg civil áldozat lehet, ami nagyon kínos az oroszoknak. Ha nem marad semmi kijevből, akkor ukrajna elfoglalása után nem sokat tudnak gazdaságilag nyerni belőle.

8 -> Nyilván voltak, de ez akkor se volt ideáli s megoldás. Vannak ennek procedúrái, evakuálod azokat akiket féltesz, illetve az ENSZen keresztül megfigyelőket és békefenntartókat küldesz, végig mész a nemzetközi jogi folyamaton.

2022. febr. 26. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Láttam felvételeket, ahol molotov koktélokat dobálnak emeleti ablakokból ruszki harckocsikra.

Hát... Elég "szépen" égnek.

2022. febr. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!