Orbán viktor miért mondta hogy a jövő hét sokkal nehezebb lesz? Tud valamit?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 20:22
1/10 anonim válasza:
Gondolom elfogytak a gyógyszerei.
2/10 anonim válasza:
Akkor kell szavazni a SWIFT-ről. Neki biztos nehéz lesz.
3/10 anonim válasza:
Addigra beérnek a szankciók és az olajár robbanás. Elkezdenek érkezni a menekültek; csak a magyar határra voltak akik 6-800 000 menekülttel számoltak (reméljük eddig nem fajul a dolog).
4/10 anonim válasza:
Több menekült várható, mert Kijev vélhetően elesik, és elképzelhető, hogy szétesik az ukrán ellenállás.
5/10 anonim válasza:
Igen, mar 3 napja szorulasa van, jovo heten lesz a legnehezebb neki.
6/10 anonim válasza:
Ezt én is tudom, nem kell ahhoz semmi különleges tudás.
7/10 anonim válasza:
Valószínű, hogy tud valamit. Legalábbis remélem, hogy dolgozik a hírszerzése és tájékoztatják az információkról.
A jelenlegi helyzetben sajnos az átlagember is láthatja, hogy mi most a helyzet és ezekenk fényében tud tervezni és végig gondolni a dolgokat, hogy milyen eshetőség jöhet.
8/10 anonim válasza:
Szerintem arra célzott hogy addigra a harcok elérhetik a keleti határt.
9/10 Isti22 válasza:
Orbán már azt is tudni véli, hogy 2030-ban durvább dolog fog jönni a koronavírus-járványnál, de persze bszik megmondani, hogy mi az. Pedig nem ártana, hiszen a járványnál nem volt durvább 1956 óta, ezt eltitkolni felelőtlenség.
Forrás: [link]
10/10 anonim válasza:
Csak tud valamit, elvégre ő a miniszterelnök (sajnos).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!