Ukrajna megtámadhatja Magyarországot?
Ukrajna? Szerintem, most örülnek, hogy Putyin nem végzett velük 1 nap alatt...
Szar a helyzet, mert ez már nem csak egy kis helyi konfliktus Közép-Afrikában, hanem itt van mellettünk...:(
Miért tenné? Magyarország Ukrajna mellett áll. Akkor szerintem inkább Szlovákiát támadnák meg, őket utálják jobban.
Plusz rengeteg ukrán ide menekül.
"Akkor szerintem inkább Szlovákiát támadnák meg, őket utálják jobban."
Ezt honnan veszed?
Ukránok arrafelé nem menekülnek, csak ide jönnek.
Plusz a szlovak parlamentben az ellenzék pár tagja ukrán zászlót tartott kormánypárti mögöttük állt szlovák zászlóval erre jött pár tag összegyűrték az ukrán zászlót és leöntötték kávéval:D
Ja kb 10-en.
Lengyelországba és Magyarországba mennek a legtöbben.
Imádom ezt az "utálják a magyarokat" mániát.
Mondjuk a 10-15 évvel ezelőtti "nem is tudnak Magyarország létezéséről" szállóigéhez képest ez már haladás..
"Ja kb 10-en.
Lengyelországba és Magyarországba mennek a legtöbben."
Forrás?
Nézz már rá Googlera, hatalmas sor áll az ukrán-magyar és ukrán-lengyel határátkelőhelynél.
Szlovák, Moldáv, Román határátkelőhelyekről pedig semmit nem írtak.
Szlovákia kormánya készen áll a menekültáradatra de inkább ukránok (ja és kárpátaljai magyarok!) Inkább hozzánk jönnek.
A magyar kormány támogatja az ukránokat, és gondoskodni fog a menekültekről. Ellenzékiként ebben például támogatom a FIDESZt, és nagyon tetszik hogy Orbán végre szövetségesnek tekinti a NATO-t és az EU-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!