Hogyan lehet ilyen hihetetlen sikeres ez a propaganda?
Tegnap találkoztam egy barátomnak, utóbbi időben abszolút nem találkoztunk, nagy bal oldali volt mindig, utálta a Fideszt, tegnap viszont állam leesett, már ott tart hogy annyira hülye szerinte MZP hogy már lehet mégis a Fideszre fog szavazni, annyi hülyeséget mondott stb... én gyorsan mutattam hogy azért ezt a Fidesz manipulálta ezeket a "MZP mondanásokat", mutattam neki teljes beszédeket, mit is akart mondani ezzel, ekkora azért láttam meglepődött ő is.
De ha már ő is majdnem Fideszre szavazott akkor mi mehet ebben az országban, tényleg újabb 2/3?
"tényleg újabb 2/3?":
Igen.
Elesett a vidék, lett helyette egy kb. 1.000.000-ós Bp. az ellenzéknek, ami édeskevés. Így nyert a vidék tudatlansága.
Komolyan nem értem Orbánban és a NER-ben milyen alkalmasságot vélnek felfedezni egyesek.
Itt van példaként az ukrán háború. Ebben a storyban azon kívül, hogy az egész NER kommunikáció beégett mint a sz.r, az a leginkább ijesztő, hogy NATO tagként 0 információjuk volt az egészről. Zeró, semmi. Orrba szájba nyomták a baromságaikat, nyomtatott sajtóban is, Bayer Zsotika vitte a prímet, a vezér ment tárgyalni Putyinnal a teniszasztalhoz, ment a facebook propaganda milliárdokból, és tényleg 0, zeró, semmi info.
Nyilvan Putyin a terveit nem a lábtörlőjével beszéli meg, de hogy a szövetséges NATO felderítőktől se volt semmi info, az azt jelenti, hogy eleve “kémként” kezelik az egész NER-t. Külügy 0, mondjuk Petikével nem csoda, kb mindenki tudja róla, hogy egy inkompetens balf.sz. Titkosszolgálatok, meg szinten semmi. Ez, ami ijesztő, és akkor jönnek ide is a NER egységbites vitézek, hogy MZP az, aki nincs felkészülve. Facepalm.
LOL, hát ez akkora siker, hogy az 1 db haverodnál működik is.
Országos szinten meg a Fidesz már rég elásta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!