A liberálisoknak nincs secunder szégyenérzetük ha
hétvégenként a belvárosba járnak?
Figyelt kérdés
Az Astoria ismét tiszta mocsok,ételmaradék,szemét,eldobált rollerek.. Aqvincum ugyanez,az amfiteátrum környéke is tiszta szemét tényleg a köztisztaságon kell spórolni a libbant kormányzatoknak?
Az Astoria 3 önkormányzathoz tartozik, ebből az egyik fideszes. 🤔
2022. febr. 26. 08:01
12/20 anonim válasza:
Nem érted a logikát. Ha fideszes az önkormányzat ha nem, akkor is libsik, soros gyúúúúrcsány, karácsony (aki 99%-ban gyúúúúrcsány). Ez az értelmi szint...
2022. febr. 26. 08:12
13/20 anonim válasza:
Az 1920-as években (I.vh. után) Berlin a bűn városa volt. Tombolt a szexizmus, a homoszexualitás, a leszbikusság, az utcáin hemzsegtek az örömlányok. A világ minden tájáról özönlöttek Berlinbe a bujálkodni vágyók. Aztán ma is sokan csodálkoznak, hogyan történhetett meg egy kis jelentéktelen figura uralomra jutása...
2022. febr. 26. 08:16
14/20 anonim válasza:
Én emlékszem a Tarlós alatti állapotokra évekkel ezelőtt. Akkor pl. gyakran jártam a Nagyvásárcsarnok felé, ahol ugye a járvány előtt mindig rengeteg turista volt, és én szégyelltem magamat, hogy a Vámház körúton a megtelt szemetesekből ömlött ki a szemét és folyt a járdán, nem voltak ürítve rendesen a kukák.
És ez nem egyszeri volt, hanem rendszeres, és gyakran eszembe is jutott akkor, hogy egy ilyen kukaürítés csak nem akkora tétel, hogy nem telne erre, hogy rendesen csinálják.
2022. febr. 26. 08:17
15/20 anonim válasza:
Ez lehet meglepő, de Tarlós alatt is tele volt szeméttel és végeláthatatlan dugókkal, sőt Demszky alatt is.
2022. febr. 26. 08:18
16/20 anonim válasza:
Emlékszem, a fideszes újságok rendszeresen csodálatos Budapestről írtak Tarlós alatt, majd amikor bukott, akkor elkezdték mutogatni a mocskot, szemetet, ami Tarlós alatt is ugyanúgy ott volt, csak nem fotózták le és tették az újságba.
2022. febr. 26. 08:19
17/20 anonim válasza:
Az amfiteatrumnal lakom, szerintem tok rendben van
2022. febr. 26. 08:36
18/20 anonim válasza:
nekem még tercier szégyenérzetem is van
2022. febr. 26. 08:53
19/20 anonim válasza:
Jó volt erre ébredni, kösz, kérdező. 🤣
2022. febr. 26. 09:03
20/20 anonim válasza:
40 éve élek Budapesten, mindig voltak dzsuvás részek, pont ahogy dugók is..
Persze Tarlós alatt még a nap is szebben sütött :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!