Ha az ukránok megtámadják az országot meg tudjuk védeni? Ezért rendeltek ki katonákat?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 15:23
1/9 anonim válasza:
Nem. A menekültek segítésére, illetve, ha eltéved 1-1 csapat, akkor lássák, hogy ez egy másik ország. Ennyi.
2/9 anonim válasza:
Abba lehetne már ezt hagyni. És megérteni, hogy ha az oroszok más országot támadnának meg, akkor az súlyosabb háborúhoz vezetne. Putyinnak azért van annyi esze, hogy nem kezd ki egy NATO-s országgal például.
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom amikor én láttam a hős fiainlat a város főterén szelfiztek meg ált sulis kiscsajok után füttyögtek. Ha rajtuk múlik az ország sorsa akkor nekünk annyi.
4/9 anonim válasza:
3-as, ha rajtad múlik akkor is annyi nekünk, mert szublimálsz majd egy ruszki ballisztikus rakéta találattól :D
5/9 anonim válasza:
Ukranok nem tudnak minket megtamadni, mert a NATO nem hagyna. Szoval azok a katonak nem harci okokbol vannak ott :)
6/9 anonim válasza:
Hajra Putyin! Orban Viktor is gyozni fog! :)
7/9 anonim válasza:
4
Az hogy ők a laktanyában zselézik épp a hajukat attól a rakéták ugyanúgy repülnek. A magyar honvédség mindig is közröhely tárgya volt otthon is külföldön is az orbanisták meg retteghetnek nehogy élesben kelljen rájönniük erre.
8/9 anonim válasza:
7
Kifelejtetted, hogy a magyar ellenzékiség is köznevetség tárgya Nyugaton. A prímet az vitte, amikor Macron egy előszobában fogadta őket :D
9/9 anonim válasza:
Majd orosz egyenruhába öltözött ukránok támadnak ránk és kész az indok a nato válaszcsapásra. Az amcsik is mindig ezzel a forgatókönyvvel jönnek csak az sztorijukban ott az oroszok öltöznek ukránnak.
Az ukrán elnök amerikai megrendelésre jó pénzért bármit megtesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!