Mi hazánk vagy Fidesz? Részletek alul
Figyelt kérdés
27 éves fiatalként nem tudok dönteni. Mindig is Fideszes voltam de a Mi hazánk Toroczkaival nagyon szimpatikus párt. Egyszerűen úgy érzem, hogy azért nem szavaznék a Mi hazánkra mert ezzel a Fidesz elveszítene egy szavazatot ami a bal oldali összefogásnak kedvezne. Utálom gyurcsányt,márkit és az összes ellenzéki pártot. Nem szeretném, hogy ők győzzönek.2022. febr. 25. 00:23
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Mi hazánk
30 szavazat
1/10 anonim válasza:
Mindegy melyikre húzod mindkettővel csak felvirágzik a Haza!
2/10 anonim válasza:
Nem tudok egy fideszes gondolataival azonosulni úgy hogy passz.
3/10 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: Listán:Mi Hazánk Egyéniben:fideszes jelölt
4/10 anonim válasza:
Én MZP-t fogok szavazni az ellenzéki összefogásra. Ha MZP nem lenne ott köztük, akkor a Mi hazánkra szavaznék. Listán rájuk fogok, remélem bejutnak 7% -ra van reális esélyük.
5/10 anonim válasza:
Jó hülye vagy, inkább szavazz a Kutyákra
7/10 anonim válasza:
#5 úgy volt, de támogatja a testi integritás megsértését. Először kötelező oltás, utána hagyni kell a popsiba kukacot? Kötelező nővé operálás férfiaknak?
8/10 anonim válasza:
#1 viccből írtam ezt, eszembe se jutott, hogy fel lesz szavazva, ez az igazi vicc :DD
10/10 anonim válasza:
Ha a Fidesz helyett az Mi Hazánkra szavazol, az a Mi Hazánknak kedvez, nem a baloldali összefogásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!