Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor megvétózta az oroszok elleni szankcióat🇭🇺🇷🇺?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor és a német barátaink közösen vétózták meg az oroszok elleni szankciókat.
Mi a véleményetek arról hogy végre a jó oldalon állunk?
2022. febr. 24. 20:28
11/19 anonim válasza:
10)A nyersanyagok tovabbra is kellenej a vilagnaj.Annyi iparuk meg vab,hogy sajat magujat ellassak.
12/19 anonim válasza:
Az igaz de Kína sem tud végtelen mennyiséget felvásárolni. Ők sem hülyék megveszik ami nekik kell azt csók. Max uzsora kamatra adnak banki hitelt a ruszkiknak. Amivel Putyin megássa a saját sírját. Hmm ez sem biztos. Az elektronika területén pl nagyon fejlentlenek. Az összes technikájuk tele van nyugati meg Tajvani alkatrészekkel. Jó mondjuk A világ chip gyártásank a 60% Tajvan kezében van a TSMC cégen keresztül. Nem halnak éhez az oroszok. De az hogy felzárkkzzanak Kína vagy USA mögé GDP-ben azt el kell felejteni az a hajó most megy el
13/19 anonim válasza:
Úgy tudom a németek és az olaszok is megvétózták.
Többet vesztünk vele mint amit hoz a konyhára
14/19 anonim válasza:
#13 folyt
Ja bocs csak most néztem a belinkelt cikket ja szóval a németek is....
15/19 anonim válasza:
Nyilván megvétózta a kövér, hiszen ha letiltják az oroszokat a bankrendszerről, akkor Vitya nem tudna olcsó gázt szerezni és egyből elbukná a választásokat, no meg az a sok orosz maffiavezér oligarcha se tudná itt tartani a drogpénzt, és persze ugrana asok közös biznisz is. Ettől függetlenül még simán lehet, hogy leáll a gázszállítás Oroszország felől és akkor ugyanakkorát koppan a kövér. Az meg majd a következő kormány feladata lesz, hogy elszámoltassa ezt a hazaáruló g@cit, hogy miért az oroszok seggét nyalta, és miért stadionokba, meg Lőrincbe tuszkolta számolatlanul a milliárdokat, a helyet, hogy a háztartások energiafogyasztásának csökkentésére adott tett volna lépéseket. Majd dicsérhetitek itt az oroszokat, ha majd Vitya - ha még kormányon marad - saját kezűleg adja át az országot Vlagyimirnek. Nem tudom mennyire szeretnétek Orosz fennhatóság alatt élni, de meg van rá az esélye, hogy ez is bekövetkezik. Ma Ukrajna nem tetszett a fődiktátornak, holnap az nem fog neki tetszeni, hogy mi vagyunk NATO tagállamok, ti szerencsétlenek.
16/19 anonim válasza:
15#
Szívemből szólsz. El vagyok keseredve mennyi nyugat- gyűlölő ember van itt Magyarországon. Nem gondoltam volna hogy ennyien csípik az orosz berendezkedést. Ennyire rövid a memóriájuk? Mit hozott nekünk a keleti szél az oroszoktól? Százezrek halálát, generációk megnyomorítását. És ennek tapsolnak most. Közben nagy kanállal eszik az agygyilkos orbáni propagandát.
17/19 anonim válasza:
#16 Ezek mind benyelik a propagandát. Nyugat rossz BLM arabok, gyilkosság, LMBTQ. Oroszok heterók, konzervatívok, nincsenek melegek csak jó lehet
18/19 anonim válasza:
Update: minden Oroszország elleni szankciót megszavazott a fide$z eu parlamenti frakciója. Mekkora öngól ez az itt nyelvcsapdosó Orbán fanoknak.
19/19 anonim válasza:
Ez a cikk csak arról szólt hogy ellenezték többen azóta már megszavazták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!