Mit tesz Magyarország kormánya hogy az ukrán migránsok ne jöhessenek be?
Ugye a háború elől menekülők ellen 2015 be a déli határra kerítést húztunk. A keleti határra mikor fogunk kerítést húzni az ukrajnába élők ne vehessék el a magyarok munkáját, ezek amúgy se dolgozni akarnak itt hanem csak a segélyt felvenni igaz fideszes elvtársak?
A migrációt meg kell állítani, gondolom most is akarnak a fideszesek aknazárat és géppuska fészkeket a beözönlő migránsok ellen. Remélem most sem lesz gond a menekültek a kerítés előtt éheznek majd igaz?
“Nekem van ukrán kollégám, dolgozik rendesen, továbbra is azt mondom, hogy nem azonosak az afrikaiakkal, akik még az angol wc-t sem tudják normálisan használni.”
Nekem is van ukrán kollégám. Vagy 30. Pont rájuk igaz, hogy a wc-t sem tudják normálisan használni. És a munkájuk szart sem ér
Jók ezek az általánosítások. Pont a magyarok szoktam itt megvédeni, Németországban, sok kollégámnak nincs túl jó véleménye róluk, mióta láttuk, hogy a magyarok a munkaterületen úgy összeverekedtek, hogy kidöntötték a tulajdonos kerítését, aztán az utcán egymást köpdösve veszekedtek...
Na, én meg ilyen magyarokkal találkozok, akkor most ez alapján kéne a magyar társadalmat megítélnem?
Szegény "kérdező" kicsit le van maradva.
A déli határon a háború után 20 évvel épült kerítés. Tudod, a délszláv háborúnak már vége van egy ideje.
2015-ben, s azóta is azt mondja a kormány, hogy a szomszéd országokba joga van elmenkülni bárkinek a háború elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!