MZP magyar katonákat & fegyvereket küldene Ukrajnába. Megbolondult?
2022. febr. 24. 07:57
A kérdező szavazást indított:
igaza van. Katonákat & fevyereket küldeni kell
talán
nem kéne
22 szavazat
1/11 anonim válasza:
az mondta ha a Nato megy nekünk is menni kell, mivel tagjai vagyunk, ennyi a történet.
2/11 anonim válasza:
Hogy igaza van e, hát nem kell forszírozni.
3/11 anonim válasza:
Ezt ugyanakkor mondta, amikor azt is mondta, hogy Indiába kell küldeni a szemműtétre várókat, ugye?
4/11 anonim válasza:
Tanulj már meg szöveget értelmezni te primitív barom
5/11 anonim válasza:
A probléma a dologban, hogy nem mondott ilyet. CSak azt, hogy a NATOval kell együtt működni, ami most is így van. Vissza lett kérdezve, hogy katonailag is, és akkor mondta, hogy ha a NATO úgy határoz. Csak jelenleg ez a Fidesznek elég kínos, valahogy próbálják rákenni az ellenzékre. Hidd el, a Fidesz is így gondolja, még ha nem is kommunikálják, sajnos nem választás kérdése. Origo lehet régen jónak számított, manapság talán az egyik legrosszabb hirportál.
Amúgy se küldhetne... Megint a Fidesz propaganda egyik agymenése.
6/11 KTP 3.0 válasza:
Már a saját szavazói is ki vannak rá bukva, bár én mi hazánkos vagyok, eddig is tudtuk hogy nem százas de most bebizonyította hogy egyenes elmebeteg, ez idáig azt mondtam hogy az ellenzék nyeri a választást de ezek után már nem biztos.
7/11 anonim válasza:
"bár én mi hazánkos vagyok" - Még jó, hogy a hozzászôlásod elején leírtad, így nem kellett végig olvasnom a kommentedet. Egy zárt osztályos véleménye úgysem vehető komolyan.
8/11 KTP 3.0 válasza:
"így nem kellett végig olvasnom a kommententedet"
Gratulálok ez ám a szabad véleménynyilvánítás meg az egyenlőség! Amúgy megmagyaráznád miért vagyok zártosztályos?
9/11 anonim válasza:
#8: Valószínűleg azért tartanak zártosztályosnak, mert egy náci pártra szavazol.
10/11 anonim válasza:
MZP nem küldene magyar katonákat Ukrajnába, és ne olvass origot, mert meglágyítja az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!