Az ellenzéki előválasztás óta pozitívan vagy
negatívan csalódtál Márki-Zay Péterben?
Figyelt kérdés
Én nem látom azt, hogy sikerült volna neki megtisztítgatnia az ellenzéket, inkább azt látom, hogy ő olvadt bele a közegbe.
Az is kiábrándító, hogy folyamatosan hangoztatja, hogy ő mindenben a Nyugat (EU, NATO) oldalán áll ergo kritika nélkül követné őket, nem látom azt hogy ő alakitani akarná az EU-t úgy hogy az nekünk is megfeleljen inkább kritika nélkül elfogadja azt, amit az EU mond.
Nektek az előválasztás óta MZP inkább pozitív vagy negatív csalódás lett?
Azzal hogy EU és NATO tagok vagyunk, vannak bizonyos kötelezettségeink is, amiket MZP-től függetlenül be kell tartani. Még annak a dagadék felcsúti ficsúrnak is be kéne.
2022. febr. 23. 18:17
2/11 anonim válasza:
Semmi bajom vele, de mögötte a kampány harmat gyenge. Tippre választási vereség után kifakad majd, hogy mekkora egy szeméthalmaz ez az ellenzék. Saját párttal és ettől a tehetségtelen, megélhetési pancser alakulattól minél távolabb maradva több esélye lesz majd a jövőben.
2022. febr. 23. 18:21
3/11 anonim válasza:
Pozitívan csalódtam benne: vért izzad, hogy hatalmon tartsa a Fideszt. :)
2022. febr. 23. 18:23
4/11 A kérdező kommentje:
1 Tévedsz, mi EU tagok vagyunk, ami azt jelenti, hogy mi is alakítjuk az Uniót, ami azt jelenti, hogy jogunk van kiállni az érdekeinkért, jogunk van kritizálni az EU-t és ugyanez igaz a NATO-ra is.
A kötelezettségek nem abban nyilvánulnak meg hogy vannak a domináns országok és nekünk vakon követnünk kell őket mindenben.
Amit Orbán csinál egyértelműen az EU-s pénzek államosított lopása, viszont azzal sem járnánk jobban, ha kritika nélkül alávetnénk magunkat a Nyugati hatalmak érdekeinek.
2022. febr. 23. 18:23
5/11 anonim válasza:
Iszonyat nagy csalódás ez az ember, az elején még örültem hogy végre valaki, hát most már azt kívánom bárcsak takarodna ez is.
2022. febr. 23. 18:57
6/11 anonim válasza:
Őszintén? Én igazából soha nem hittem benne, hogy ez az ellenzéki tömörülés legyőzi a Fideszt, most se hiszek benne. Először egy meggyőző, kormányzóképes ellenzék kéne, mert így a Fidesznek megint nem lesz ellenfele.
2022. febr. 23. 19:05
7/11 crudy válasza:
Én egyet értek veled. Már rosszul vagyok a brüsszelezéstől főleg ha közembertől hallom, mert csak visszabüfögik más baromságát, de nem minden jó ami az eu-val együtt jár. A NATO és EU is emberek irányítása alatt áll így teljességgel tiszta, objektív nem lehet. Ebbe a rendszerbe is szükség van szabályzóra. Márki-Zayban nem látom az objektivitást ebben a kérdésben. Azonban lehet okosan csinálja, mert az egyik legjobb kampány, az ellenkampány. Ha összeadjuk a fix ellenzéki szavazókat ahhoz már nem kell nagyon sok, hogy annyi legyen mint a fix fideszre szavazók. Az, hogy ilyen kérdésekben hogyan jár el a kormányzása alatt fog kiderülni, már ha így lesz.
2022. febr. 23. 19:09
8/11 anonim válasza:
Se ilyen, se olyan csalódásom nem volt. Ahogy lesz, úgy lesz csak ez a jelenlegi elmebeteg tűnjön már el. Nála látványos a hatalomnak az emberi elmére gyakorolt torzító hatása. Az ő sorsa kezd hajazni nagy példaképére, Horthy őfőméltóságára: elveszti a fiát, háborúba sodorja az országot.
2022. febr. 23. 19:10
9/11 anonim válasza:
Tekintve,hogy a vásárhelyi győzelme óta drukkoltam,hogy egyszer eljusson idáig MZP, nem csalódtam benne se pozitív se negatív irányban. De amúgy leszarom már csak takarítsa el valaki Orbánt.
2022. febr. 23. 20:08
10/11 A kérdező kommentje:
Jesszus, az ember azt gondolná, most hogy megszületett az összefogás, az emberek nem lesznek ennyire megosztva, errefel még sosem volt ennyire megosztva a társadalmunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!