@10 Ennél pörköltszaftos asszonyverősebb hozzászólást akkor sem tudtál volna írni, ha magadat akarod parodizálni, szép munka.
2022. febr. 23. 02:17
12/16 anonim válasza:
Ukrajna méretéhez képest rendkívül kicsi a magyar-ukrán közös határ, ráadásul főként magyarok vagy magyarokhoz már hozzászokott ukránok élnek a határhoz közel. Nem hinném hogy bármi probléma lenne velük.
2022. febr. 23. 11:23
13/16 anonim válasza:
ide hozzank (Ausztralia) is johetnek majd haborus menekultek Ukrajnabol. nem tudom mennyit de a kormany befogad onnet jovoket. en sajnalom oket es sokkal jobb neven veszem az ukran menekulteket mint mondjuk akik Sudanbol jottek ide.
2022. febr. 24. 06:47
14/16 anonim válasza:
utolso vagyok. az afganok kozul nem banom azokat akik a haboru alatt pl. tolmacskent dolgoztak a nyugati katonaknak, es nagyon sajnalom hogy a kormany nem idoben kezdte meg a kimentesuket sokan ottragadtak es ki tudja a Taliban mit csinal majd veluk. hiaba igernek nekik nem lehet hinni.
2022. febr. 24. 06:50
15/16 anonim válasza:
Igazából ha be tudnak illeszkedni és vagy angolul vagy magyarul megtanulnak legalább alapszinten engem nem zavarnának. Úgyis már több mint 2 évtizede fogy az ország lakossága tehát ha beállnának itt dolgozni talán még nem is tenne olyan rosszat a gazdaságnak.
Az a baj viszont hogy eddigi tapasztalataim alapján sokan általában sem angolul sem magyarul nem tudnak így igazából nem tudom mit várnak tőlünk nyugatabbi országokban sem.
2022. febr. 24. 16:34
16/16 anonim válasza:
Az én cégemnél ma nem tudom hány ukrán srác adta be az azonnali felmondását mert megy haza belépni a seregbe.
Fura is volt hogy jöttem be erre néma csönd meg több síró csajt is láttam akinek ment a palija.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!