Mi a véleményetek arról hogy az ellenzék felszólította Orbánt arra hogy foglalja vissza kárpátalját?
Figyelt kérdés
Bencsik János,a jobbik tagja felszólította Orbánt arra hogy akadályozza meg a kárpátaljai Magyarok besorozását és biztosítsa a biztonságukat.
Mi a véleményetek?
2022. febr. 22. 21:10
11/18 anonim válasza:
hol mondta, hogy Orbán foglalja vissza Kárpátalját?
Gomba vagy, vagy csak hazudtál?
12/18 anonim válasza:
mandínerre nem kattintok.
Sehol nem mondott olyat foglalja vissza kárpátalját.
minek hazudtok folyamatosan fidesznyikok?
14/18 A kérdező kommentje:
Jaj,de aranyosak vagytok kis libsikék.😄😄😄
2022. febr. 22. 22:05
15/18 anonim válasza:
Bencsik pár éve már független képviselőként van az OGY-ban, nem mint a jobbik képviselője de mindegy.
16/18 anonim válasza:
Bencsik! -Egy 337254178. senki! Mi a kérdés?
17/18 anonim válasza:
Én elolvastam a cikket (szoktam Mandinert olvasni amúgy is).
Bencsik János már kb. 2 éve nem tagja a Jobbiknak.
Nem szólított fel senki sem Kárpátalja visszafoglalására.
Arra viszont felszólította az összes közszereplőt, hogy felelőtlenül ne nyilatkozgassanak ilyen helyzetben.
Pár ellenzéki vezető tényleg felszólította pár dolgora Orbánt, de ő szerencsére szóra sem méltatta őket.
18/18 anonim válasza:
A 'Megafon' huszárnak igaza van! Ti pedig többiek, méltatlan 'walesi bárdok' tudjátok a dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!