Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol jár most a migránskaraván?

Hol jár most a migránskaraván?

Figyelt kérdés
Évekig lehetett hallani hogy jön. Esetleg lehet már tudni,hogy mikor ér ide?

#FIDESZ #Fidoorbanista diktatúra
2022. febr. 22. 17:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Már a spájzban vannak!
2022. febr. 22. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Nem jönnek mert kerítês van, ami viszont lehetséges az Ukránok szépszámmal.
2022. febr. 22. 18:11
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Fönt vannak már normandiában, meg egy jelentős részük belgiumban.
2022. febr. 22. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Márciusban valószínűleg percenként elindul ismét a "SorosmigránsBrüsszeemútnyócév"-ezés tubósebességgel.
2022. febr. 22. 18:21
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Gyere le a magyar-szerb határra azt nézd meg. 55-ös úton Szeged - Baja között végigmész, tuti látsz egy rendőrautót, akik lefüleltek migárcsokat.
2022. febr. 22. 19:23
 6/15 A kérdező kommentje:

5

2 hete mentem át Szegedre Pécsről nem láttam a több tízezres migránskaravánt. Fél éve mikor mentem Szabadkára a határátkelő után láttam a szerb oldalom egy elhagyatott épület udvarán 4-5 migránst akik épp barbecuet sütögettek. Ez volt az összes. Ez azért messze van a többmilliós migri karavántól.

2022. febr. 22. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:

#5 szeptemberben jöttem végig montenegroból, szerbián keresztül, ásotthalmon belépve, motorral, ahonnan elég jó a kilátás volt, se itt ott nem láttam nyomát a híres migráncsoknak :)

3 évvel ezelőtt kicsit más útvonalon se volt nyomuk.

Ja és boszniában se láttam őket

2022. febr. 25. 23:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Minden héten van kamu videó embercsempészek elfogásáról. Pl. a rendőrök rövidújjú ingben vannak, a fáknak zöld as lombja stb. A cikkhez nem lehet hozzászólni, néhány Fideszes kivételével. Közel lakom a határhoz, de nincsenek migránsok.
2022. febr. 26. 16:16
 9/15 anonim ***** válasza:

"Gyere le a magyar-szerb határra azt nézd meg. 55-ös úton Szeged - Baja között végigmész, tuti látsz egy rendőrautót, akik lefüleltek migárcsokat."

Nem csak ott, egész Belgium tele van velük. A benzinkutakon a helyi polgármesterek vigyázz fekák táblákat helyeztettek ki, bizonyos parkolókat meg éjszakára le is zárnak. lövöldözés is volt.

2022. febr. 27. 05:34
 10/15 anonim ***** válasza:
6%

"2 hete mentem át Szegedre Pécsről nem láttam a több tízezres migránskaravánt. Fél éve mikor mentem Szabadkára a határátkelő után láttam a szerb oldalom egy elhagyatott épület udvarán 4-5 migránst akik épp barbecuet sütögettek. Ez volt az összes. Ez azért messze van a többmilliós migri karavántól."

Attól hogy te nem látod más még igen. Magyarországra egyébként nem sok jutott be. Itt küzdünk velük inkább Észak franciában.

2022. febr. 27. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!