Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelenleg kire szavaznál?

Jelenleg kire szavaznál?

Figyelt kérdés

2022. febr. 22. 13:46
A kérdező szavazást indított:
Fidesz - KDNP
Összefogás
Mi hazánk
Kétfarkú
37 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A válaszod indokold meg kérlek kommentben.
2022. febr. 22. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Listán a Kétfarkúakra, mert úgy gondolom, hogy a parlamentbe jutásuk egy valid kritikája lenne a komplett magyar politikának.

Nem nagyképűségből, de nem érzem az Összefogást méltónak a szavazatomra. Nem jön át hogy pontosan hogyan kormányoznának, az a része ami meg átjön, például a szervilis, kritika nélküli atlantizmus, az nem tetszik. Anno ősszel kétszer is MZP-re szavaztam ...de azóta olyan nyilatkozatokat tesz hogy fogom a fejem. Nem tartom rossz embernek, de nagyon durván félre tud beszélni és ez azért probléma lehet egy miniszterelnök esetében. Emellett sok mindenben nem is értek vele egyet. A pártokat meg inkább hagyjuk is...

Egyéniben az Összefogás jelöltjére fogok szavazni, mert egy pártokon kívüli, független, lelkiismeretes emberről van szó, aki még csak nem is beszél félre... A listás szavazatomért viszont még küzdenie kell a díszes társaságnak.

2022. febr. 22. 14:24
 3/13 A kérdező kommentje:

dejó! Örülök az ész érveknek és a gyűlöletmentes reakciónak!

10 pont! Köszönöm

2022. febr. 22. 14:28
 4/13 anonim ***** válasza:
4%
Orbán maffia
2022. febr. 22. 14:31
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Jelenleg nincs, aki annyira meggyőző, hogy szavaznék rá. De mégis MZP-re fogok, mert a Fideszt mindennél jobban utálom. Bár nem rajongok az Összefogásért, de jelen helyzetben a Fideszt leváltani, csak velük van esély.
2022. febr. 22. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:
10%

Összefogás. Listán Mihazánk. De tegnap felmentem a kurucinfóra a kommentetekért fogyasztom... eddig is tudtam, hogy mzp és az összefogást utálják...de amikor a többség ingyenélő zsidózza Iványi Gábort, és egy ilyen embert mocskolnak, akkor elgondolkoztam érdemes-e ilyen közösséget támogatnom a szavazatommal.

NEM.

2022. febr. 22. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Nyilván összefogás.

Valószínűleg se az mkkp, se a mihazánk nem jut be, így ezekre felesleges szavazni. A két tömb kiélezett harca miatt még esélyesebb, hogy a méréseknél is alacsonyabb szavazat számot kapnának.

Így marad a 2 nagy tömb egyike. És én elvből nem szavazok egy fasiszta pártra, de számtalan problémát is fel lehet sorolni, mint pl. az oktatás vagy egészségügy kérdése, amiket én minimumként elvárok, hogy működjenek.

2022. febr. 22. 15:35
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Azért az összefogásra, hogy takarodjon a mocskos Fidesz banda.
2022. febr. 22. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Én voksolnék az összefogásra, de bevallom őszintén, félek attól, hogy még nagyobb bajt okoznának, mint amekkora most van. Megvárom március végét, aztán addigra már hátha kirajzolódik előttem a dolog.
2022. febr. 22. 16:28
 10/13 A kérdező kommentje:

Személyszerint én nagyon örülnék ha a kétfarkú meg a Mi hazánk is bekerülne a parlamentbe.

Ugyanakkor nagyon nem hiszem el azt amit az összefogás tesz. 2006-ban szembeköpték a választókat. Gondolj csak a választási vitán való GYF kijelentésekre... (Nem lesz vizitdíj, ez hazugság) Aztán lett. Most a jobbik még 4 éve jobb oldali párt volt, mára már beolvadt az mszp dk összefogásba.. Tehát megint állítottak valamit és annak ellenkezőjét csinálták.

A másik, hogy amellett, hogy Viktorék sok szart is csinálnak, az vitathatatlan, hogy nekik van bátorságuk az euval is szembe menni, ha az az érdekünk, illetve lassan 16 év kormányzás és 16 év ellenzéki pozíció után eléggé tapasztaltak. A jelenlegi ellenzék meg tapasztalatlan. Még GYF is...

Az a külgazdasági teljesítmény amit Szijjártó csinál az zseni, a családok támogatása is zseni. Az, hogy infrastruktúrálisan is jelentősen fejlődött az ország az is zseni. Ilyet sajnos nem lehetett látni 2002-2010 között..

Véleményem, hogy a kevésbé kakára kell szavazni, az pedig Viktor.

2022. febr. 23. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!