Kérdezd Varjút, aki nyilván egy gazdasági társaságnál történő dolog alapján akar politikai tőkét kovácsolni magának...
Mondhatnám, csak a szokásos!
2022. febr. 22. 11:51
3/8 anonim válasza:
Azért nincs erről hír a médiában mert ez egy cég és dolgozóinak magánügye, csak megint jött egy politikus aki megpróbál úgy csinálni, mintha segítene/segíthetne bármiben is.
Ez egy magán cég, a munkavállalók nagykorúak, tudnak önállóan is döntéseket hozni, nem kell nekik egy politikus is a nyakukba, hogy politikai kérdést csináljon egy bérmegállapodásból.
Az ott dolgozók az egyetlenek akik ebben az ügyben bármit tenni tudnak, nem egy politikus, akinek semmi köze a céghez. Mindegy milyen párt vagy oldal politikusa az illető.
tobas: Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy a közmédiában (M1, HírTV, Vakhangyások...), csak rosszul fogalmazott. Legalábbis remélem.
2022. febr. 22. 12:17
6/8 A kérdező kommentje:
Nálunk, az én városomban is van GE. Kb 3 hete már nyílt titok, hogy mi folyik. Senkit nem érdekelt ez. Most meg látom hogy a mi képviselőnk is csatlakozott Varjuhoz. No de megnéztem a Dk, Dobrev és Gyurcsány oldalát. Egyiküknél sincs szó erről a Varju féle akcióról. Most akkor mi van?
2022. febr. 22. 12:22
7/8 tobas válasza:
Az van, hogy a DK, Gyurcsány és Dobrev oldala nem számít országos médiának.
2022. febr. 22. 13:02
8/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de ha a párttársaik teszik ezt az akciot, arról miert nem számol be a Dk, Gyurcsány, Dobrev?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!