Orbán feláldozná a magyar életeket Ukrajnáért?
Azért tegyük hozzá, hogyha Oroszországot meg lehet állítani most, akkor valószínűleg kevesebb magyar fog meghalni mondjuk 10 éven belül, mintha elfoglalja a magyar lakta részeket is és megkezdődik egy politikai tisztogatás. Szerintem nekünk addig jó, amíg messze vagyunk az orosz határtól. Képzeld el, ha mi lennénk az orosz/NATO ütközőzóna.
Amúgy meg a megfogalmazása alapján nekem úgy tűnik, hogy az oroszok mellett áll, csak a világpolitika miatt nem meri bevallani, nehogy mi is beleessünk az oroszok elleni szankciókba a választások előtt. De nézd meg az orosz vs. a magyar nyilatkozatot.
2-es
Szerintem nagyon elvagy tévedve. Az amerikaik atomtöltetet és hadsereget akarnak az oroszok nyakára telepíteni, ezt nyilván nem hagyhatják az oroszok.
Kiváncsi lennék mi lenne fordított esetben, lásd Kuba(lol pár évtizede amcsiknak se tetszett) vagy Mexikó.
Plussz Koszovó az kóser volt, de ukrajnából a szakadárok nem igaz?
Amerika érdeke a háború és a konfliktus
#5 Hol írtam bármit arról, hogy kinek van igaza, vagy jogos-e amit tesznek?
Szimplán leírtam, hogy nekünk szerintem az a legjobb, ha Oroszország határa messze van, mert ha nincs, akkor 5-10-15 év múlva simán mi lehetünk az ütközőzóna.
Pávatánc, nagyon müködött a 2.világháború idején is.
Nem mondja ki igen, de a lényeg nem változott Amerika és EU oldalán megyünk háborúba előbb utóbb, az is lehet hogy Orbán nem szivesen teszi de mégis megteszi
#8 Meglátjuk, szerintem nem biztos, hogy háborúzni fogunk. Ukrajna nem NATO tagállam, lehet csak fegyvert fognak neki eladni meg gazdasági szankciókat hoznak.
Amúgy nekünk mindegy, azt is meg fogjuk érezni, elég nagy az orosz piacról az import/exportunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!