Bohár Dániel zseni szerintetek?
Figyelt kérdés
Hihetetlen mennyiségű munkát fektethet a baloldal elszólásainak keresésébe, fantasztikus ahogy szinte mindennap talál valamit!
Csak szerintem egy igazi zseni?
Több ilyen ember kéne mint ő!
2022. febr. 22. 04:30
11/17 anonim válasza:
Bohár iskolapéldája az írástudók árulásának, aki bármilyen hazugságra hajlandó, csak ő is részesüljön a koncból.
12/17 anonim válasza:
Én azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet megkülönböztetni a dándieleket, tehát a pohár-t a deáktól? Annyira ugyanolyanok hogy mindig összekeverem őket 😫
14/17 anonim válasza:
takonygerincű magyargyűlölő képződmény
15/17 anonim válasza:
Igen egy igazi zseni!! Még olyan elszólásokat is talál, ami meg sem történt, egy 2 vágás és már kész is 😇
16/17 anonim válasza:
Ja zseni...Hogyne... Remélem Április 3. után valamikor munkanélküli lesz vagy börtönben rohad :D
17/17 anonim válasza:
16
szeritem a börtönt élvezni fogja, ha oda kerül
... élvezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!