Leszögezhető, hogy azok a 120-150 milliós luxuskarórák, amiket Fidesz közeli Matolcsy Ádám és Habony Árpád viselnek, azokat a magyar emberek pénzéből harácsolták össze? Az átlag magyar életében nem keres ennyi pénzt...jól látom?
2022. febr. 22. 00:01
21/25 anonim válasza:
Én a saját pénzemből adtam neki egy gurigàt az új wekkerre...az előző késett, nem nézhettem tétlenül.....
22/25 A kérdező kommentje:
Nem te adtad hanem a Mariska néni és a Józsi bácsi akik a farhátat is nehezen tudják megvenni de szavaznak Orbánra mert köztévében azt mondták.. inkább tragikomikus sajnos 2022 valósága
2022. ápr. 30. 07:56
23/25 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom, hogy mi ez a Rolex fétis, vagy egyáltalán a magas árú karóra mánia náluk.
Elon Musk karján szinte soha nem látok semmilyet. Bill Gatesén sem. Jeff Bezosén néha, megfelelő alkalmakkor, de az is többnyire egy Omega.
De a magyar ispánoknak és ispánnéknak, főúri méltóságoknak mindenképpen villantaniuk kell.
Lehet, hogy igaz, ha egy proli/paraszt sok pénzt kap, akkor költi és mutogatja is rendesen.
24/25 A kérdező kommentje:
Ez úgy van hogy minél egyszerűbbek a népek annál inkább mutogatniuk kell milyen vagyonuk van. Feketék cigányok nyakán a kilós aranylánc.
Ezt a logikát követi a ner nagyokos milliárdos újgazdag köre.
2022. aug. 30. 11:50
25/25 anonim válasza:
legalább 1-el kevesebb stadion épül xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!