Így állunk jelenleg. Szerintetek mit rontott el az ellenzék, hogy ennyire romlanak a számaik?
Hogy, még igy se képesek összefogni.
Az előválasztásig biztam bennük és azt hittem, hogy bárki is fog győzni, majd kézfeltartva, sajátjának tekintve áll be mögé az összes párt és ad neki, lovat, fegyvert, kenyeret. Ehelyett MZP full egyedül viszi ezt a sz@rt és tök olyan érzésem van, hogy igazából nem is akarnak győzni.
1. MZP megnyilvánulási.
2. Széthúzás. (Belső viták listáról, kampányról, közt. elnökről stb)
3. Sokakat taszító demagóg programelemek.
"Szerintetek mit rontott el az ellenzék, hogy ennyire romlanak a számaik?"
A cikkben:
"a Závecz Research múlt héten három százalékos Fidesz előnyt mért a biztos pártválasztók között, és 2 százalékot a teljes népességen belül."
Úristeeen 2 százalékkal vezet a fideeesz (ami ráadásul hibahatáron belüli érték, ahogy a 3 százalék is)
Azért ennyire ne sírjunk már könyörgök, rendre egyforma erősnek mérik a két tömböt, most hogy egyszer az egyik vezet 2-3%-kal, egyszer a másik, az tökmindegy. Ahogy korábban is írtam, általában 3% körüli hibahatárral számolnak a közvéleménykutatások, de sokszor ennek a duplája is eltér a végeredménytől, szóvel tök felesleges ezen aggódni. A valóságban ennek pont az ellenkezője látszik, MZP kampányrendezvényein egyre csak többen vannak, a fidesz meg egyre elkeseredettebben próbál mint IS visszaosztani a népnek, csak hogy rá szavazzanak. Ez nem azt mutatja, hogy az ellenzék olyan rosszul állna.
Senki nem sír. Egyedül te hisztizel, ha nem tűnt volna fel.
Olvasd el még egyszer a cikket, ha nem ment át az üzenet. Egyre több kutató mér Fidesz előnyt. A billegő körzetekben az ellenzék egyre rosszabb és rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!