Gyurcsány olyat szólt: "-Hála a jó Istennek!". Hogy lehet ez,komolyan gondolhatta?
"Mindennapi piánkat ad meg holnap is istenem"
Esti ima Ferinél😂
Kedves kérdező. Gondolom azért csak-csak volt némi szövegértelmezés feladat ahhoz, hogy megkapd a 8.-es kegyelemkettest magyarból: Platon, Petőfi, ilyenek.
Nos, például ennek kapcsán el kellett gondolkodnod azon, hogy Petőfi sem egy puszta, vagy maga a Rónaság, amelyen lovák vágtatnak, hanem ezek egyfajta szimbólumok.
De tudom, ezzel már sokat mondtam, mert a szimbólumrendszer értelmezése túlmutat a kegyelemkettesen.
#4-nek
Talán meglepődsz,de tanítottam irodalom-nyelvtant.Kérdésem a történelemben gyökerezik...
6# ha meg én jól emlékszem, néhány éve Jakab azzal kampányolt,hogy elszámoltatja Gyurcsányt!!
Az utóbbi egy két évben meg a testőrökkel jarkáló bohóc, éppen Gyurcsányhoz jár egy kis "demokráciát" tanulni.
No meg hát MZP és Hadházy és Klára asszony...ha hatalomra kerülnének, az első dolguk - gondolom- az lesz, hogy elszámoltatják Gyurcsányt....ja nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!