Az emberek tényleg ennyire nem látják át, hogy a Mi Hazánk kamupárt, a Fidesz olyan pártja, ami elvesz szavazatokat az összefogás elől?
Az összefogásnak vajon miért nem ír alá egy fideszes sem? Ilyen nincs, mindenki egy pártot preferál választásnak, ugyanis a papíron nem húzhat be senki több jelöltet. De ezt a náci pártot kitudják magyarázni, hogy ők így úgy becsületesek, és hogy csak puszta véletlen, hogy egy fideszes is aláírt nekik.
Aki a Mi hazánkra adja le a szavazatát, az olyan, mintha a fideszre szavazna. De akármennyire is utálom a fideszt, ez a mi hazánk ezerszer rosszabb lenne, ebben teljesen biztos vagyok.
Már én több éve látom ezt, hogy a mi hazánk erősen nyal a fidesznek, Toroczkai is Márki -Zayról készít videókat, Orbánról nem.
Mi Hazánk=Fidesz
"De akármennyire is utálom a fideszt, ez a mi hazánk ezerszer rosszabb lenne, ebben teljesen biztos vagyok."
Mondanál néhány példát, miben sokkal rosszabb?
Drágám, az, hogy te egyenlőségjelet raksz a Fidesz és a Mi Hazánk közé, a te dolgod. A tény azonban az, hogy
- A Fidesz soha nem működött együtt a MIÉP-pel
- A Fidesz soha nem működött együtt a Jobbikkal
- A Fidesz soha nem működött együtt a Mi Hazánkkal,
noha a ballib oldal vért izzadt, hogy megpróbálja őket összemosni. A ballib oldal viszont ténylegesen összefogott a Jobbikkal (zsidólistázókkal, Duna-parti cipőkbe csulázókkal, karlendítőkkel, tetűcsúszdázókkal, Judapestezőkkel, egykori szkinhedekkel, stb.). Vagyis ha nácikat keresel, azt nem a Fidesz mellett találod, hanem az ellenzéki összefogásban.
A Mi Hazánk szavazatokat vesz el az Összefogás elől?
MZP szerint a Mi Hazánkosok fasiszták. Akik szerinted Összefogás szavazók lennének, ha nem lenne a Mi Hazánk. Ezekszerint az Összefogás tényleg mégis képviseli a fasisztákat? 🤔
#2 én se vagyok Scarlett Johansson attól hogy azt mondom magamról, így a fidesz és az mhm se lesz jobboldali attól, hogy azt mondogatja magáról.
Sőt te sem leszel jobboldali, maradsz komcsi.
"Mi Hazánk kamupárt, a Fidesz olyan pártja, ami elvesz szavazatokat az összefogás elől"
Ez a duma a vesztesek mentegetőzése. MZP ugyanezt csinálja. Mindenki aki nem rá szavaz a fidesz embere. Csináljon olyan programot ami több embernek tetszik.
Miért nem lehet megérteni és elfogadni, hogy vannak választók akiknek a fidesz és az MZP-Gyurcsány páros UGYANOLYAN ELFOGADHATATLAN.
Erről szól a demokrácia.
Nem mondja senki, hogy rossz helyek ezek, a kormányaikkal van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!