Már nemcsak sérteget már ordibál is?
Mi van apukám!
Tegnap ugyanerre a piár álkérdésre nem mozdultak rá elegen, hogy megint fel kellett tenni?
A fidesz Austin Powers-ös lejárató propagandát folytat miközben tényleges vitát nem vállalnak be.
Tényleg hülyének nézik az embereket. Engem sért hogy ennyire.
Elolvastam a kérdést, megnéztem a videót, majd elröhögtem magam :D
Még így videón is alig hallani mit mond MZP, még jó hogy kiabál. Akkora hangzavar van ott a piacon hogy a mellette álló sem értené mint mond, nem hogy a pult másik felén lévők
Istenem, az emberi butaság határatalan...
"Ja mert ez az eredeti."
Ha ez az eredeti, miért nem sikerült egy forrást csatolniuk a teljes videóhoz? Mert hogy ez szinte soha nem sikerül nekik. Cserébe belinkelték Bohár facebookját, aki ugyan ezt a kivágott részt tette fel, ugyan úgy forrásmegjelölés nélkül :D
"A baloldal miért nem mutatja meg az "eredeti" felvételt ha ez vágott???"
Nincs hozzáférésük a Pegazushoz...
Kényszerzubbony az ilyen fizetetlen, önjelölt propagandistákra kellene, mint a mániás kérdező, aki az összes ilyet kiírja.
Mi történt, nem találtál Magyar Hírlap linket hozzá? Pedig az a kedvenced, elmebetegkém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!