#1: El lehetett volna menni az előválasztásra és lehetett volna tenni érte, hogy tűnjenek el, vagy legalábbis meggyengüljenek. Azért léteznek még, mert az emberek őket választják. Leváltani is csak mi tudnánk, ahhoz viszont tenni is kéne valamit.
2022. febr. 20. 14:33
12/20 anonim válasza:
MZP már megmagyarázta, nekem elég ennyi.
2022. febr. 20. 14:33
13/20 anonim válasza:
Ha tegyük fel, eltűnne a DK, a Jobbik meg az MSZP megszűnne akkor lehetővé válna, hogy megalakuljon egy olyan párt amely megérti a szavazók igényét. Jelenleg az van hogy ezek a pártok kitalálják a tutit ami a szűk pártvezetésnek megfelel aztán választó meg eszi nem eszi nem kap mást. Ha pedig azt mondod hogy erre a f-szságra nem szavazol akkor rögtön orbán bérenc leszel.
Ha valaki most egy olyan formációt akarna alakítani amely elszívja a baloldal szavazóit, magyarra lefordítva kiveszi a pénzt, a költségvetési párttámogatást az MSZP, DK, Jobbik zsebéből akkor azt az elvtársak rövid úton megfojtják egy kanál vízben.
Ezért kellene megszűnni ezeknek a pártoknak ahhoz hogy politikai megújulás legyen az ellenzéki oldalon.
2022. febr. 20. 14:35
14/20 anonim válasza:
Utálom MZP-t mint a szart. Az összes megnyilatkozását. Nem érdekel hogy hazudik vagy igazat mond. Szóval amig ilyen vezetőtök van nincs miről beszélni.
2022. febr. 20. 14:43
15/20 anonim válasza:
Én nem vagyok fidesz szavazó, de engem sem tudnál meggyőzni, hogy az összefogásra szavazzak. MZP számomra nem vállalható. Amiket és ahogy mond és az állandó magyarázkodásai, amit csak a nagyon elvakuktak vesznek már be. Meg ott a DK és MSZP, akinek ezt a fidesz 2/3-t köszönhetjük. És most pont ők pofáznak. Hát nem. Ezeknél még a viccpárt is jobb.
2022. febr. 20. 14:47
16/20 anonim válasza:
Ha létre jönne egy ilyen párt, nagyon elkezdene agitálni ellene a fideszmédia, és biztos nem szavaznál rájuk. 😀
2022. febr. 20. 14:50
17/20 anonim válasza:
Ha tele lenne olyan politikusokkal akik már megjárták az összes pártot és többször váltottak politikai nézetet mint én alsógatyát akkor biztosan nem szavazák rájuk. A fidesz média köpködése eddig sem érdekelt, magam alakítom ki a véleményem.
Szeretnék már egy olyan új politikai vezetőt látni aki udvariasan elküldi a halál f.szára az összes levitézlett politikust aki csatlakozni akar hozzá és csak tiszta, politikai múlt nélküli emberekkel hajlandó szövetségre lépni.
2022. febr. 20. 15:00
18/20 anonim válasza:
Ezt nehezen hiszem el. 😀
2022. febr. 20. 16:20
19/20 anonim válasza:
A rendszer kegyeltjeit és a közpénzen élősködőit sohasem fogod meggyőzni bármit mutatsz nekik. Csak a bizonytalanokat lehet összevágott videókkal megvezetni, és egyébként sem érdekli, talán még szavazni sem megy el, mert úgy gondolja ez is lopni fog, a sajátjait hízlalja. Ráadásul az FB százaival van tele megmondó emberekkel, akiknek sok 20 ezer követőkkel rendelkeznek, akik senkire sem fognak szavazni, mert csalódtak a politikusokban, ez a 30 év teljes kiábrándulást hozott számukra. Az összes politikust elakrják takarítani az útból... de még ők is egymással acsarkodnak, mint a politikusok, egy 49 Alkotmányra esküszik, másik '89-es Alkotmányra...
2022. febr. 20. 16:28
20/20 anonim válasza:
Sehogy.
Ha meg lehetne győzni, az a kampánystábnak is eszébe jutott volna már.
Téged se lehet meggyőzni, hogy szavazz a FIDESZ-re, őket se, hogy ne szavazzanak másra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!