Kire fogsz szavazni az áprilisi választáson?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 08:40
11/21 anonim válasza:
"Haha ez nem unalmas még?"
Nem, takarodjon a politikából és akkor talán lesz miről beszélni!
12/21 A kérdező kommentje:
#10 Tudom, hogy féltek a szabad versenytől, mivel most egy kőműves is úgy megszedheti magát, hogy akár milliomos is lehet. Persze ha változna a piaci berendezkedés az nektek nem lenne jó, értem én..
2022. febr. 20. 11:46
13/21 anonim válasza:
"mivel most egy kőműves is úgy megszedheti magát"
A kőműves biztosan nem kaphatott maxos adóvisszatérítést, mert többségében katáznak, de igazad van, az elvégzett munka minőségéhez képest túl vannak fizetve a kőművesek.
14/21 anonim válasza:
10 - csinálj valamit, mert nagyon sötét van felétek!!!
15/21 anonim válasza:
fidesz egyéniben és mi hazánk listán
16/21 anonim válasza:
16 - no, ezért nem fogok soha a MH-ra szavazni: ami egy fideszesnek jó (MH) az nekem biztos hogy nem lehet jó!!!
Kizárólag az ellenzékre, hogy boldog jövője legyen az országunknak!
Hajrá MZP!!!
17/21 anonim válasza:
16-os vagyok, elégedett vagyok a fideszes politikával, nem a gyurcsány show epizódokból tájékozódom, hanem mondjuk meghallgatom Orbán gazdasági évnyitó beszédét. MZP mikor beszélt valaha egy óránál többet a gazdaság politikájukról? annyi a sallang, hogy lopnak lopnak lopnak. köszi, de ez nekem kevés. ugyanakkor Toroczkai tematizál olyan világpolitikai kérdéseket, amelyeknek helye lenne a parlamentben (pl great reset, talán Orbán is erre utalt a beszédének végén a 2030-as kihívásokkal kapcsolatban) mit szeretnék? fidesz többséget, mi hazánkos parlamentbe jutást. köszönöm a figyelmet
18/21 anonim válasza:
"...mondjuk meghallgatom Orbán gazdasági évnyitó beszédét": Gyurcsány,Soros, Brüsszel, migráns - gratulálok, ezt hallgatjuk 12 éve!!!
Mondott mást is?
19/21 Senior Séf válasza:
Ha maga az ördög lenne Orbán ellenfele, akkor is rá szavaznék. (Persze, csak ha nem GY.F. a monogramja.)
20/21 anonim válasza:
19 úgy tűnik nem hallgattad végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!