MZP már Tiktokon kampányol. 😂 Hova süllyed még ez az ember? 🤣
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 22:20
11/21 anonim válasza:
Én 25 vagyok és van tiktokom😄 Szoktam is látni MZP-t. Nem értem mi baj vele, ő legalább magáról rak fel videókat, nem ilyen idióta miniferiket gyárt.
12/21 anonim válasza:
Őszintén miért is baj ez neked kérdező? Tik-tokon én már 31 évesként öreg lennék, de viszont jó platform arra, hogy mondjuk az első szavazókat megszólítsák...
13/21 anonim válasza:
Na mert a Fidesz féle Gyurcsány show, meg miniferi, aztán baromi igényes...
14/21 anonim válasza:
Na és a Fidesz rengeteg pénzből készült miniferizése jobb? Az sokkal gázabb csak szólok kedves ezredik MZP fikázó.
15/21 anonim válasza:
Akinek nincsen penze es plakatcege, az ott kampanyol ahol tud es megengedik neki. 18 evesek szavazataira is most nagyon nagy szukseg van
16/21 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni kérdező, de Orbánt is tolják ott. Hogy hová süllyed az az ember...
17/21 Lachi23 válasza:
Azért az is vicces hogy a fidesz ugyanezt teszi, sőt szerintem az gázabb. Főleg amikor kiragadnak egy videó részletet és azzal kampányolnak.
18/21 anonim válasza:
Hát azért az a videó, amivel berobbant MZP a tiktokra, nem semmi. Aki szerint nem ultragáz, az tényleg el van vakulva :D
19/21 anonim válasza:
Szégyeje Magát és még birálja is a Kormányt remélem a FIDESZ be bőrtözi ha meg nyeri a Választást!! a m1-t kell nézni meg origot ólvasni ott bemutassák a igaságot meg hogy Márky Zaj a Miniferí!!
20/21 anonim válasza:
Nézd kérdező, a mai fiatalok média fogyasztása változik, előző generációhoz képest, ők egészen más platformot használnak, és hozzájuk is kell igazodni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!