Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki Gyurcsány Ferenc legnagyobb...

Ki Gyurcsány Ferenc legnagyobb bohóca az összefogásban?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 20:47
A kérdező szavazást indított:
Jakab Péter
Márki-Zay Péter
Karácsony Gergely
Fekete-Győr András
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Február 17-én. Nem, február 15-én. Nem, február 25-én. Ja, és a Fideszre értettem.
2022. febr. 19. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

1. Önmaga - a Tintás

2. Fegyőr - az Atomenergetikus

3. KaliGeli - a szomorú arcú Álomszuszék

4. MZP - az Áldozat

2022. febr. 19. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem kellett Gyurcsánynak válogatnia. Lett egy önként jelentkező, aki mindenkit kiszorított a porondról. Olyan szinten viszi a műfajt, hogy reménytelen versenyre kelni vele.
2022. febr. 19. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Aki bohockodik az csak a fidesz, nezd csak meg az OV evertekelot vagy a kampanyukat. Vicceskedni propbalnak de nagyon visszafele sult el a dolog, ilyen komolytalan banda csak a Ketfarku kutyapart volt eddig.
2022. febr. 19. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

[link]

Na, ki a komolytalan? Orban tiszta hulyet csinalt magabol

2022. febr. 19. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

Komám te vagy a legnagyobb bohóc, gyerebe a vezérek repkednek Dubaiba magángéppel, luxuscuccal, luxuslakásokban élnek.

Az igazi bohócok meg örülnek a dupla nyugdíjnak meg a 13. havi nyugdíjnak.

2022. febr. 19. 21:19
 7/10 anonim ***** válasza:
26%

Az igazi bohócok örülnek a SZJA visszatérítésnek meg a 13. havi nyugdíjnak. Lehet hogy én fáradt vagyok, de attól még a bohócnak megmaradnak a buta átlagemberek akikből bohócot csinál a kormány. Miközben ők a totális luxusban élnek.

Várkonyi lányának a Mészáros kastélyban 100+ nm a lakrésze, mások meg a 35 nm. panel őnerejéhez gyűjtenek.

2022. febr. 19. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Lehet lepontozni, de a bohockodast akkor is a fidesz csinalja. A miniferi reklamot szerinted ki csinalta? Mennyire gyerekes ez a kampanyfilm? Egy 12 eve kormanyzo partnak csak ennyire futja kommunikacioban? Meg a Piros volt a paradicsom..nem hatra.. Pataky szintjet legalabb sikerult megutni
2022. febr. 19. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
Persze a fideszes szavazoknak megfelel ha sotetben tartjak es tragyaval etetik oket.. Jo etvagyat, nezzetek csak a miniferi reklamot
2022. febr. 19. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ellenzéki vagyok, de amit nálunk a helyi ellenzéki jelölt tesz, (parlamenti kepviselőségért indul) az a vicc kategória sajnos. Magamutogatás (Gyurcsánnyal, meg több Dk-s országos politikussal) és demagóg kampányszöveg. Szóval sajnos elég gyenge az ellenzék, és ez az összefogás ez sajnos marakodás lesz hamarosan.
2022. febr. 22. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!