MZP szerint aki nem az összefogásra szavaz, az mind OV embere.
2022. febr. 19. 15:37
2/12 Énnnnn válasza:
Szanyi a saját pecsenyéjét sütögeti, őt kb ennyire érdekli az ország sorsa
2022. febr. 19. 15:44
3/12 anonim válasza:
Szanyi, TV-ben elhangzott, dühös telefonos válaszát tudom felidézni: "Aki szerint én Orbánt támogatom, az, hülye." Mondjuk, ezt a diagnózist korábban már Jakab Péter is felállította.
Hát, igen. Nehéz kb. hatmillió, nem az összefogásra szavazó ország-sorsrontó választópolgárral szemben nyerni. Pedig oly nagyon kedvesek mindenkivel közülük, hogy az már hihetetlen.
2022. febr. 19. 16:01
4/12 anonim válasza:
MZP ki akarja sajátítani az ellenzékiséget.
2022. febr. 19. 16:01
5/12 anonim válasza:
Anno az LMP-t és a Momentumot is Orbán emberének nevezték, de amint szövetségre léptek, hirtelen megszűntek Orbán-bérencek lenni. Szánalmas ahogy hisztiznek, ha valaki nem azt teszi amit ők szeretnének. Csak azért se fogok rájuk szavazni, peig nem szeretem a Fideszt.
2022. febr. 19. 17:03
6/12 anonim válasza:
Há mzp azt mondta akkor az úgy is van. Ha van benned egy kis szikra megérzés (intuitív érzés) mindig érezted, hogy Szanyi nagyon jókat mondott, s mégis mimdig a fiSS ereősítette a szavazásnál.
2022. febr. 19. 17:05
7/12 anonim válasza:
MZP sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak tartja a nem őket támogató, ellenzéki szavazókat is.
2022. febr. 19. 17:08
8/12 anonim válasza:
Mzp szava szent. Nem kaptam még hazugságon. Ez a szerencséje.
2022. febr. 19. 17:27
9/12 anonim válasza:
#7 Nem állított ilyet. Ez egy mondás, amit a Fidesz módszereinek leírására használt.
Mellesleg egy kis szövegértéssel egyértelmű, hogy MZP szerint pont, hogy a Fidesz nézi sötétben tartott és trágyával etetett gombáknak a népet.
2022. febr. 19. 18:17
10/12 anonim válasza:
#7 Először tisztázzuk egy fontos dolgot. Kognitív diszonancia a neve. Ez arról szól, hogy a tévedésedet még akkor sem ismered el, ha tévedtél, mert akkor sérülnél.
Van egy képletem, ami sértő.
Buta emberek=Fidesz győzelem.
MZP arról beszél, hogy nem tájékozódtok kifelé egy burokban éltek, amit a Fidesz-Mátrix tart életben.
Másrészt amikor egy embernek van egy prekoncepciója arra keres bizonyítékokat, azt látja meg,azt hallja meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!