A Sajtóklubbot szoktad nézni a TV-ben? Nekem nagyon tetszik.
Figyelt kérdés
Van egy érdekes sajtóelemző műsor, ez a Sajtóklub. Nagyon érdekes; olyan hireket, cikkeket mutatnak be a nagyvilágból, amit széles olvasottság mellett sem juthat el hozzád. Mindez érdekes körítéssel, magyarázatokkal fűszerezve. Három műsorvezető mindegyike ismert szakember; Bencsik András (kedvencem), Gajdics Ottó, Bayer Zsolt2022. febr. 19. 11:59
11/22 A kérdező kommentje:
Ó, én imádom!👍
2022. aug. 5. 03:00
12/22 anonim válasza:
Majd télen ez a műsor melengesse a szíved, meg a négyszeres gázszámlád...
13/22 anonim válasza:
Láttam néhány részletet. Ez a műsor a valóságsók szellemi színvonalát is mélyen alulmúlja, és a műsorvezetők egyikét sem nevezném "szakembernek", legfeljebb rosszindulatú megmondóembereknek.
14/22 anonim válasza:
Nézhetetlen szélsőjobboldali szellemi környezetszennyezés, betiltanam ha nem lennék liberális.
15/22 anonim válasza:
Ebben mondta BZS 2022. január 30-án, hogy "Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja."?
16/22 anonim válasza:
"ismert szakember; Bencsik András (kedvencem), Gajdics Ottó, Bayer Zsolt"
Hol ismert szakember ? Páciens mindegyik valamelyik elmegyógyítóban.
17/22 anonim válasza:
Szoktam nézni. Mivel 1 előfizetésünk van, így azt nézem amit a párom.
néha erőltetettnek érzem. Amolyan, muszáj így beszélni, mert mehetek a szakmámba. Vissza. Ha van nekik.
( nem tudom, melyiknek mi, mert valamilyük van bizonyára )
Vagy mehetnek gyümölcs / zöldség dömping idején, hajoldozni a földekre.
18/22 anonim válasza:
Jókat szoktam rajta nevetni :)
19/22 anonim válasza:
Bencsik, a vén komcsi, orosz ügynök. Bayer, a trágár, ocsmány senkiházi. Gajdics, a munkásőr-vezér.
Hát igen, kiváló műsor, kiváló emberekkel, kétségtelen.
20/22 anonim válasza:
Amolyan : Mónika / Balázs shoo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!