Többtízezer milliárd forint lett kiszivattyúzva az országból büntetlenül az elmúlt évtizedekben = MZP hülyeségeket beszél + meghurcolás és állonvágás?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 23:12
1/8 anonim válasza:
Ez sajnos igaz is lehet, a pontos számok ismeretlenek, bár én 6-7 ezer Mrd-re tippelnék 12 év alatt.
2/8 Miss Endzsi válasza:
Szerintem ez még alul is van becsülve.
3/8 anonim válasza:
Ilyen összegeket bárki be tud dobni, lehetetlen bebizonyítani, vagy cáfolni. De hangulatkeltésre jó.
4/8 anonim válasza:
Mikor ilyen dolgok történnek én nem vagyok benne biztos hogy annyira túlzott Márki-Zay
5/8 anonim válasza:
Olyan szám nincs te nagyon marha hogy tízezer milliárd, olyan van hogy tízbillió! Legalább az általános iskolás matematikát tanuld már meg! Ne muszáj nyolc osztályt elvégezned! Ötöt! Csak próbáld már meg!
6/8 anonim válasza:
Az a legnagyobb gond, hogy senkit sem érdekel.:( Mert valahol mindenki benne van a buliban.
7/8 A kérdező kommentje:
Csak 2010 ig 400 milliárd dollár az elhibázott gazdaságpolitikával. A centrum országok cselédjei vagyunk a mai napig, hála ennek a rakás kollaboránsnak. Aztán a 2010 óta eltelt "érdekedben lopunk" időszak még benne sincsen.
2022. febr. 19. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!