Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az átlag Fidesz szavazót nem...

Az átlag Fidesz szavazót nem zavarja Matolcsy Ádám luxusélete?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Matolcsy Ádám luxuséletet él a jelenlegi barátnőjével akinek 3 férfitől van 3 gyereke (legutolsó Matolcsy-é). Milliárdos budai ház az MNB és a devizakárosultak pénzéből, dubai luxuslakás, a 30 éves nőn sok tízmilliós ékszerek, milliós ruhák, magánrepülő.

Az átlag Fideszes szavazót nem zavarja mindez? Esetleg örül, mint majom a farkának a pár filléres visszatérítésnek amit kap a választások előtt?

Minden részlet Hadházy Ákos facebook oldalán képekkel.

2022. febr. 18. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es nem irigykedésről van szó, hanem arról, hogy ez közpénz volt, mielőtt ellopták, ezek a pénzek hiányoznak az útjavításból, a tanárok béréből, a kórteremplafonokból.
2022. márc. 20. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Jó, de akkor se értem hogy jön ide a nő.

A villát (most konkrétan minden utánolvasás nélkül, úgy kapásból) használta.

Nekem oké.

Sok közalkalmazott van, parlamenti képviselők, katonák,rendőrök, a posta vezetősége, az MNB vezetősége, akinek joga van szolgálati kocsit, szolgálati lakást igényelni, használni.

Nyilván: beosztáshoz mértem szerényebb, vagy elegánsabb, kisebb, vagy nagyobb.

Nem lenne nekem olyan sokkoló, ha most valaki azt mondaná, hogy az öreg Matolcsy kapott használatra egy villát,mint egy szolgálati kérót, de végül a fia költözött be.

Konkrétan ismerek olyan embert, akinek az apja kapott szolgálati lakást,de mivel a szülőknek van saját tulajdonú ingatlana, a gyerek lakik benne. Nem olyan szokatlan ez.

Mondom:nem ismerem a sztorit, csak el tudom képzelni.

A drága cuccok szintén nem mozgatnak meg. Matolcsy azért az, aki, mert jól bánik a pénzzel.

Már azelőtt jól ment neki, hogy a Nemzeti Bank elnöke lett. Ezért elnök. Mert ért a pénzhez.

Ha egy pénzügyi területen sikeres ember véletlenül jól keres, és a fia jól él..

Ez se olyan szokatlan.

A kérdésben leginkább tényleg azt nem értem, hogy jön ide a nő, a gyereke, meg a nő életkora.

Mi a baj?

A csajt közpénzből termékenyítették meg, vagy mi?

2022. márc. 20. 08:52
 13/18 anonim ***** válasza:

"Konkrétan ismerek olyan embert, akinek az apja kapott szolgálati lakást,de mivel a szülőknek van saját tulajdonú ingatlana, a gyerek lakik benne. Nem olyan szokatlan ez."

Egy német miniszter azért mondott le, mert a hivatalos útjai után kapott pontokból ment magánútra nyaralni.

Nem, nem kóser a szolgálati lakásban a gyereknek lakni (nyilván nem a kiskorú, szüleivel lakóra gondolok.)

És ráadásul nem is az öreg Matolcsynak "járó" villában lakik.

hanem "olyan svábhegyi luxusvillában lakik, amelyet a Magyar Nemzeti Bank egyik alapítványa vett közpénzből 1,3 milliárd forintért, azzal a céllal, hogy geopolitikai központ legyen belőle."

Alapítványok a vagyonukat az alapító által megadott célra használhatják, ha nem így történik, akkor az bizony bűncselekmény lehet.

2022. márc. 20. 21:56
 14/18 anonim ***** válasza:

"Már azelőtt jól ment neki, hogy a Nemzeti Bank elnöke lett. Ezért elnök. Mert ért a pénzhez.

Ha egy pénzügyi területen sikeres ember véletlenül jól keres, és a fia jól él.."

Az öreg Matolcsy az mnb honalapján lévő önéletrajza szerint soha nem dolgozott a magánszektorban. Semmi bank, semmi alapkezelő.

Nyilván az EBRD igazgatótanácsi tagsága azért nem kegyelemkenyér, de a gyereknek 120 milliós karóra nem jön belőle.

2022. márc. 20. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:
2023. dec. 12. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
2023. dec. 12. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:
2023. dec. 12. 16:38
 18/18 anonim ***** válasza:
2023. dec. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!