MZP-ét jól a földbe döngölték a kisemberek?
Ez remekül szemlélteti a dolgokat. Sárga a kormánymédia. Mondjuk már az index is oda tartozik azóta, nem tudom miért kék... HírTV is utóbbi hónapokban eléggé produktív a hírek ferdítésében. Hogy példát hozzak:
https://www.youtube.com/watch?v=F5XaviKaGFY
Most jobb vágatlan (rövid) verziót nem találtam.
HirTV, hirado.hu, magyarnemzet.hu, hirado.hu: "Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat"
És még sorolhatnám a többit is ide hasonló címekkel, ahogyan az Origo-t is. Origo mentéségére szóljon, ahogy nézem nem vágták ilyen szinten ki. Undorító, ahogyan ferdítik az igazságot, kiforgatják a szavait vagy a legrosszabb, hogy úgy vágják össze, amit sose mondott. Mondanám, hogy az igazságot úgy találja meg az ember, hogy mindkét oldalt olvassa, de a kormánymédia már nagyon elszállt magától, vicc kategóriát képviselik, de valahogy még mindig van kereslet rájuk.
Egyébként a néni szólt be és "menekült". Szegények nézik a TV-t és lényegében nincs más módjuk a tájékozódásra. Olyanokkal támadják MZP-t, amiket sose mondott. Sajnos pont a "kisemberek" a legjobban megvezethetőek, amit jelenleg a Fidesz ki is használ. Egyet értek teljes mértében MZP-vel, hogy a Fideszesek nézik hülyének őket, mert akárhogy is próbálom másképp látni: nem tudom. Még facebook hirdetések alatti kommenteket is szörnyű olvasni, ilyen kivágott propaganda mellett. Mint amiket megafon is képvisel, több 100 milliókat elszórva. Például Bohár Dániel:
vagy Rákay Philip:
és lehet többire is rákeresni... ezek mind csak fb hirdetés. Mindkét ember ráadásul úgy tekint magára, mintha szentek lennének, de vannak érdekes videók róluk régről. Mint például ez:
https://www.youtube.com/watch?v=Aoj9K2tl9W8
Nekem jelenleg 1000x szimpatikusabb az ellenzék kb minden téren, ahogyan Márki-Zay is.
#8-nak
#5 vagyok, tudom, hogy van, fel is vagyok rá iratkozva, de azt tapasztalom, hogy sokan nem képesek megnézni őket. Hosszúak, illetve sokakban már egy ellenszenvet alakított ki a propagandagépezet, indokolatlanul. Nem egyszer találkoztam olyan érvekkel is, hogy oké hogy ki van vágva, de akkor is az ő szavai, el kellett, hogy mondja. Eredetit, de még rövidebb verziót se képes megnézni. Teljesen reménytelen esetek. Hiába mondod nekik, nem bírják megérteni, hogy a kiragadott szöveg, videóanyag már más jelentéssel bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!