A palávert szoktad nézni? Milyen?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik. Betelefonáló műsor2022. febr. 18. 16:26
1/11 anonim válasza:
Én nem hallgattam még. Szokott ott vita lenni? Ellenzéki megszólalók? Vagy csak fideszes betelefonálók tódítják egymás szövegeit?
2/11 anonim válasza:
Magadat minősíted azzal fideszes testvérem, hogy fasiszta szarcsimbókokat hallgatsz. És még tetszik is neked.
Ezzel mindent elárultál magadról. Szar iskola, degenerált szüülők.
3/11 anonim válasza:
Kb, mint az ATV fórum. Nyuggerek panaszkodnak trolloknak.
Kétszer 30 percet birtam hallgatni, elég is volt mindkettő.
5/11 A kérdező kommentje:
Én imádom. Minden részét élvezem.
2022. okt. 14. 17:29
6/11 anonim válasza:
Vannak ott szimpatikus, ès kevèsbè szimpatikus betelefonàlók is.
7/11 anonim válasza:
Miért hiszi el bárki is hogy oda valójában hétköznapi emberkék telefonálnak stb? Ez a fidesz és a megafonosok játéka mint a facebook-on,a tiktok-on,itt gyk-en, hogy a fideszes politikusok és a megafonosok haverjai,rokonai(anyu,apu, anyós,após,gyerekek,tesók,stb) lájkolják és pozitív kommenteket írnak egymás posztjai alá. Számold csak ki ha a 133 legbátorabb fideszes politikus és a megafonosok csinálnak mondjuk 3-3 kamu fb fiókot és abból lájkolgatnak,stb ehez hozzá adod a fentebb említett rokonságot és haverokat akkor azért bőven kijön pár ezer lájk. Ezt azért csinálják hogy azt a látszatot keltsék hogy hű de sokan vannak még mellettük. De azért a nemzeti konzultáció mindent magáért beszél kb 1.2 millió ember küldte vissza annak a nagy része csak azért hogy üzenjen orbánéknak hogy takarodjanak!
8/11 anonim válasza:
#7 Bolsik is szoktak nèha oda betelefonàlni.
9/11 anonim válasza:
Van 2-3 állandó betelefonalo, van 1vernyakolos hangu csaj, S
Szilvi, azt hiszem, mint a mentőauto ugy szirenazik
Lentulai egy bekepzelt majom! Kajli...
10/11 anonim válasza:
Kérdező!
Telefonáltál már be valaha ilyen műsorba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!